Ideea este ca pentru mine online-ul este un hobby. Lucrez practic in offline, am niste firme in colaborare cu niste cunostinte si tot in directia aia sper sa si merg.
Nu am cunostintele necesare pentru a putea lucra in online pe o durata lunga. Adica nu stiu design, nu stiu seo, nu stiu programare.. tot ce pot face este sa-mi fac un site pe care sa-l administrez in timpul liber, care evident fara cunostintele necesare nu va avea mare succes. De aici si pana la a incepe sa insel utilizatorii pentru a intra in posesia unor site-uri este cale lunga..

Am doua site-uri personale(+ inca unul pentru firma) pe care le "administrez" cu bani extra. Cat timp imi iese un ban in plus le voi tine, daca nu voi mai avea de unde le inchid si cu asta basta.. insa nu imi voi lua de la gura sau nu voi sta acasa in vacante si timpul liber doar pentru a lansa un site.

Prefer sa ma retrag din comunitate decat sa fiu targetat drept "tepar". Nu ca ar fi mare pierdere, insa nu as putea sta cu aceasta eticheta, motiv pentru care mi se pare si amuzanta situatia. Sunt rare situatiile in care ma imprumut sau raman dator la cineva, insa am ajuns sa dau tepe si sa falsific poze pe internet .. si sunt atat de prost incat fac chestia asta si cu nick-ul cu care sunt inregistrat pe majoritatea comunitatilor.