12th February 2011, 12:59
1 out of 1 members found this post helpful.
Eu inca mai incerc sa inteleg, la 2-3 ani de la deschiderea contului, cu ce se mananca si cum il pot integra celorlalte mele preocupari web related.
Daca la inceput parea o cale confortabila de a te conecta cu oameni de succes de la care ai ce invata si cu care (la nevoie) ai contact direct fara intermedierea secretarelor, in timp a devenit tot mai mult o conversatie purtata intre mai multi oameni concomitent, pe mai multe subiecte si fara o ordine a vorbitorilor, in care nu numai ca nu se face tacere cand cineva ia cuvantul ci dimpotriva, parca fiecare isi face un titlu de glorie in a vorbi concomitent cu ceilalti.
Ultima modificare făcută de hl2u; 12th February 2011 la 13:22.
12th February 2011, 15:02
0 out of 1 members found this post helpful.
Si in afara sa cam terminat cu twitteru pentru ca sa umplut de botii facuti pentru IM.. Intr-o vreme chiar se faceau bani din twitter da sa terminat.
12th February 2011, 19:09
3 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
Florin Traian
Si in afara sa cam terminat cu twitteru pentru ca sa umplut de botii facuti pentru IM.. Intr-o vreme chiar se faceau bani din twitter da sa terminat.
you are killing the Romanian language
12th February 2011, 21:27
Agree with you balauru8269 si mai adaug ca e putin pe langa subiect. Twitter a devenit o moda pentru unii, daca asta se incerca a spune, insa pentru majoritatea twitter a ramas the old and gold tool. Iar aici nu ma refer la "Intr-o vreme chiar se faceau bani din twitter da sa terminat." deoarece scopul twitter nu a fost facutul banilor ci comunicarea.
Twitter este doar o unealta ce aduce beneficii si sporeste comunicarea in orice cadru, insa nu twitter face banii pentru tine.
12th February 2011, 22:00
Ba face bani daca stii cum sa il folosesti! Si auzi ioan daca dai twittere intr-o lume de boti cine domne iti mai intra pe site-uri sau iti raspunde sau alte lucruri, stii ce e mai interesant? ca vi si vb de un tool care il stiu de cand a aparut si am vazut si cum o decazut din cauza folosiri excesive a botilor etc.
Cum se faceau bani ? Cauta CPA networks si frebbies si multe alte exemple.
Ultima modificare făcută de Florin Traian; 12th February 2011 la 22:05.
13th February 2011, 00:03
@Florin:
Dude, nu stiu cum vezi tu Twitterul insa nu e ca Yahoo Messenger, daca iti faci un cont si te apuci sa urmaresti sute de conturi lasate in voia unui bot e problema ta. E normal in cazul ala sa fi spamat cu sute de ads-uri pe zi si informatii de care nu ai nevoie. Pentru asta exista filtre, exista liste, exista follow si unfollow. Si mai exista si BLOCK! Prin urmare nu vad cum ar putea afecta asta twitterul si nici macar CPA stuff.
Faza de care spui e exact ca intr-un clip de stand up comedy in care se vorbeste despre gaini moarte si copii. Uite mami, o gaina moara, eu sunt printesa gaina iar eu sunt printul kent gaina.
Inteleg ca oamenii in general sunt retarzi (sorry ca spun asta), insa nu cred ca sunt atat de retarzi incat sa se lase spamati de boti. In cazul in care esti prin cei de care vorbesc, nu vad cum poti sa ai cont pe twitter de 4 ani.
@lovelife:
Twitter nu e facut pentru raspunsuri elaborate si conferinte de presa, cu alte cuvinte nu e facut pentru a trimite emailuri ci pentru a anunta persoana ca ii vei trimite un email. Nu e nimic ciudat in a nu il folosi, fiecare isi alege mijloacele de comunicare dupa preferinte.
Ultima modificare făcută de ioan11bl; 13th February 2011 la 00:07.