M-am jucat cu toate cele 3 plugin-uri, am ajuns la concluzia ca Wordpress SEO Master cu toate ca este nou, este si cel mai complet dintre toate.
Ceea ce face All-In-One SEO Pack se putea realiza usor modificand fisierele temei.
M-am jucat cu toate cele 3 plugin-uri, am ajuns la concluzia ca Wordpress SEO Master cu toate ca este nou, este si cel mai complet dintre toate.
Ceea ce face All-In-One SEO Pack se putea realiza usor modificand fisierele temei.
La mine acest plugin nu merge. Zice Sorry, the WP SEO Master plugin only works with WordPress 2.2 or higher desi am instalata ultima versiune de WP (2.6.2).
In schimb am testat si HeadSpace si sunt multumit de acest plugin care, dupa cum se spunea intr-un post anterior, are intr-adevar o functie de import din alte 10 pluginuri printre care si All-in-1-seo-pack. Pentru moment voi ramane la HeadSpace si va multumesc tuturor celor care ati raspuns la acest thread.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)