super tool noroc ca am gasit topicul rapid .
super tool noroc ca am gasit topicul rapid .
Roboform este cel mai bun din tot ce am intalnit pana acum (tolbaruri sau add-onuri de firefox). Il recomanda cu incredere si poti face lucruri care nici nu iti trec prin cap cu el.
Eu zic ca e mult mai ok InFormEnter decat Roboform deoarece nu e asa complicat (cu toate ca nici Roboform nu e chiar complicat). Mie imi plac amandoua dar momentan folosesc InFormEnter.![]()
Tot InFormEnter folosesc si eu si mi se pare cel mai bun, am mai incercat sicu Google Toolbar si Roboform, dar au o interfata cam greoaie.
Mare atentie totusi la descrierea folosite pt. inscrierea in directoare, recomand s-o mai schimbati din cand in cand ca sa nu fie considerata duplicated content.
Da, Roboform are o interfata mai complicata, mie mi se pare mult mai bun InFormEnter pentru ca imediat faci profilul websiteului si cand adaugi siteul in director doar selectezi textul din profil. Roboform e si el Ok, dar e cam complicat si iti da batai de cap la inceput. Deci daca vrei ceva curat, alege InFormEnter, eu la inceput am folosit Roboform si mi s-a parut ok (timp de cateva luni l-am folosit), dupa ce am instalat InFormEnter am ramas surpins cat e de usor de utilizat, adica imi ia mai putin timp sa fac profilul...![]()
Buna
Azi dim is mai vorbaret ca de obicei. As vrea sa mai analizam o situatie tot pe un site de jocuri pentru copii. Siteul a avut in google 1 sapt. Am facut LE cam cu 10 parteneri, si l-am inscris in 200 dir. A aparut in cautari pe pag 3-4 cam dupa 3 sapt, dupa care ieri am obs ca a ajuns pe prima pag poz 4, dupa care a cazut inapoi pe pag 4. Oare unde se va stabiliza? A fost un google dance? ca uneori raman uimit de cate permutari face google ca nu mai inteleg, toata ziua stand si analizand si urmarind pozitiile etc
Aici gasesti cele mai tari Jocuri cu masini si mai poti juca alte Jocuri Gratis
voidcode am inteles ca esti nemultumit ca ai scazut in cautari, dar asta nu inseamna ca trebuie sa-ti expui problema in orice thread. E de ajuns cel pe care l-ai deschis.
Eu folosesc pluginul Autofill Forms ptr mozilla. Sunt multumit de el.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)