Ceva idei pentru a obtine astfel de linkuri ?
Linkurile din semnatura de pe formuri, daca sunt dofollow, prind PR ?
Ceva idei pentru a obtine astfel de linkuri ?
Linkurile din semnatura de pe formuri, daca sunt dofollow, prind PR ?
asta ma abtin ca dupa aia ma injura lumea ca incurajez la spam
oricum mai bine fa propriile tale teste ca sa te edifici mai bine
Ultima modificare făcută de RoManiac; 22nd June 2008 la 19:39.
uite cum sa iei pr cat mai mare , ghid practic cu dovezi
1. faci link exchange 3 way , adica tu ii pui link pe un site , el iti pune dupa site-ul lui catre siteul pe care vrei pr.
2. link exchange cu siteuri cu pr cat mai mare ( sitewide sau pe index ) , eventual poti sa te milogesti ca sa iti puna link-ul .
3. link exchange cat mai mult ( in fiecare zi fa link exchange cu 5 ,6 persoane ) , daca nu stii de unde sa ii gasesti , cauta pe google situri cu tema pe care o ai si tu si contacteaza-i .
4. alege numai un keyword de baza pentru site-ul tau ( o sa sari si in serps )
5. foloseste cod complet pentru link exchange , exemplu :
Probabil stiai aceste sfaturi ... daca nu le stiai , sunt binevenite . Bafta!Cod:<a href="http;//site tau" title="keyword">keyword</a>
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happen”
Imi place sa conduc si sa gasesc cele mai bune distanțe rutiere.
Unele le stiam, altele sunt binevenite.
Am totusi o nedumerire, daca fac link exchenge cu 5-6 site-uri zilnic, nu ma umplu de linkuri ?
Sau tu spui sa le tin linkul cateva zile si sa-l scot ?![]()
sa te umpli de ce ?
Nu face mult LE, obtine doar linkuri bune, de la situri din acelasi domeniu cu al tau si cu rezultate bune.
Daca faci LE cu multe site-uri risti sa fii delistat de google.
nu cred ca o sa te stearga din serps daca faci link exchange cu siteuri pe aceiasi tema cu siteul tau .
Intr-adevar daca faci link exchange cu nisa diferita ... chiar nu isi are rost ( poate doar sa faci pr ) .
Am si eu urmatoarele intrebari:
1. Link-urile in semnatura din forum (de ex Digital Point) nu aduc decat vizitatori nu si backlink-uri?
2. Daca de exemplu am un link intr-un director cu PR4 pe pagina principala, dar link-ul meu se afla intr-o categorie neindexata (fara PR), nu iau nimic backlink?
Multumesc!
Download Soft Free try it and buy it. - http://www.downloadsoftfree.com
1. depinde daca linkurile au no-follow sau do-follow
2. daca pagina respectiva e indexata in google, bineinteles ca ai un backlink, dar nu vei primi PR.
am si eu o curiozitate referitoare la no-follow sau do-follow
Eu am linkuri pe pagini cu no-follow dar totusi aceste pagini apar in Google Webmasters Tools.
Asa ca are vreo importanta?
DE curiozitate
Ultima modificare făcută de RoManiac; 22nd June 2008 la 19:32.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)