Ceva idei pentru a obtine astfel de linkuri ?
Linkurile din semnatura de pe formuri, daca sunt dofollow, prind PR ?
Versiune printabilă
Ceva idei pentru a obtine astfel de linkuri ?
Linkurile din semnatura de pe formuri, daca sunt dofollow, prind PR ?
asta ma abtin ca dupa aia ma injura lumea ca incurajez la spam :D
oricum mai bine fa propriile tale teste ca sa te edifici mai bine
uite cum sa iei pr cat mai mare , ghid practic cu dovezi :))
1. faci link exchange 3 way , adica tu ii pui link pe un site , el iti pune dupa site-ul lui catre siteul pe care vrei pr.
2. link exchange cu siteuri cu pr cat mai mare ( sitewide sau pe index ) , eventual poti sa te milogesti ca sa iti puna link-ul .
3. link exchange cat mai mult ( in fiecare zi fa link exchange cu 5 ,6 persoane ) , daca nu stii de unde sa ii gasesti , cauta pe google situri cu tema pe care o ai si tu si contacteaza-i .
4. alege numai un keyword de baza pentru site-ul tau ( o sa sari si in serps )
5. foloseste cod complet pentru link exchange , exemplu :
Probabil stiai aceste sfaturi ... daca nu le stiai , sunt binevenite . Bafta!Cod:<a href="http;//site tau" title="keyword">keyword</a>
Unele le stiam, altele sunt binevenite.
Am totusi o nedumerire, daca fac link exchenge cu 5-6 site-uri zilnic, nu ma umplu de linkuri ?
Sau tu spui sa le tin linkul cateva zile si sa-l scot ? :))
sa te umpli de ce ?
Nu face mult LE, obtine doar linkuri bune, de la situri din acelasi domeniu cu al tau si cu rezultate bune.
Daca faci LE cu multe site-uri risti sa fii delistat de google.
nu cred ca o sa te stearga din serps daca faci link exchange cu siteuri pe aceiasi tema cu siteul tau .
Intr-adevar daca faci link exchange cu nisa diferita ... chiar nu isi are rost ( poate doar sa faci pr ) .
Am si eu urmatoarele intrebari:
1. Link-urile in semnatura din forum (de ex Digital Point) nu aduc decat vizitatori nu si backlink-uri?
2. Daca de exemplu am un link intr-un director cu PR4 pe pagina principala, dar link-ul meu se afla intr-o categorie neindexata (fara PR), nu iau nimic backlink?
Multumesc!
1. depinde daca linkurile au no-follow sau do-follow
2. daca pagina respectiva e indexata in google, bineinteles ca ai un backlink, dar nu vei primi PR.
am si eu o curiozitate referitoare la no-follow sau do-follow
Eu am linkuri pe pagini cu no-follow dar totusi aceste pagini apar in Google Webmasters Tools.
Asa ca are vreo importanta?
DE curiozitate