Mersi mult baietzi, incep sa citesc, daca apar nedumeriri pot sa mai pun intrebari , ok ?
](*,)
Mersi mult baietzi, incep sa citesc, daca apar nedumeriri pot sa mai pun intrebari , ok ?
](*,)
ce inseamna Sesion ID ?
Salutare si bun venit!
Session ID-ul este, sa zicem, un array in care se stocheaza anumite variabile... Cand te logezi pe un site variabilele gen username si parola sunt stocate intr-un asa zis "Session ID". De exemplu: un forum... Daca forumul nu primeste de la tine un session id (care este creat cand te logezi) o sa apara asa:
Cand te logezi, chestiile alea nu vor mai aparea... Va aparea o chestie de genul:Cod:You must be logged in to post Username: +---------------------+ | | +---------------------+ Password: +---------------------+ | | +---------------------+
Pe fiecare pagina.Cod:You are logged in as Paliuca.
Sper ca te-am putut ajuta...
Pot sa iti dau sa inveti despre sisteme de login, daca te intereseaza.
PS: nu tabarati pe om ca n-a folosit google, ca nu e mare smecherie prin el despre session ID-uri... cred voi scrie un tutorial pe aceasta tema.
Spor!![]()
Din articolul asta am luat chestia cu sesion ID.Google nu va indexa intotdeauna un URL care are Session ID in el. URL-urile care contin multe numere si caractere trebuie evitate. Un astfel de URL se numeste URL dinamic.
Articolul se referea despre structura unui link. Se stie ca google prefera linkurile statice (desine statatoare, fara nici un paramentru in ele.)
Uite un exemplu de link gresit:
http://www.sitelmeudemopecarefactest.ro/in...cesafaca=sastea etc in explicatie - linkul are mai multe Session ID in el (&etc=etc)
Google prefera:
http://www.sitelmeudemopecarefactest.ro/re...nu-stiu-ce.html
Poti invata despre cum sa realizezi asa ceva, cautand in forum: mod_rewrite.
Boingeanu Ben
Aha, Ok... Cel mai super (parerea mea) ar fi sa iti faci un playground SEO... Iei niste keyworduri misto la care nu sunt cine stie ce siteuri si incerci sa ajungi pe locul 1 in SERPs. Uite... exemplu: "studio foto pentru femei"... imi faci concurenta...... sa vedem daca ma detronezi.
Respect,
Andrei
Sabin Iacob also known as mon5t3r a scris un tutorial EXCELENT despre mod_rewrite ce merita citit. E in sectiunea utile...
La intrebarea de ce prefera google (daca vroiai sa o pui) linkurile alea in loc de alea raspunsul este simplu.
Ajuta in SERP sa ai paginile cu titlul lor ca filename...
Ex.: "Articole SEO"... (Krumel e pe locul 1 aici, apropos... Go Krumel!). Google va fi mult mai inspirat de o pagina care are si in titlu si in filename "articole seo" decat de una care nu are. Pur si spl, pare mai credibila...
Salutare,
Andrei
Uneori poti ajunge sus si prin "vointa divina". Un fel de noroc chior care loveste unde nu te astepti. Uite o jucarie a mea pe pozitia a 8-a in SERPS cautand "portal romanesc"Originally posted by andypopa
[b] Iei niste keyworduri misto la care nu sunt cine stie ce siteuri si incerci sa ajungi pe locul 1 in SERPs.
http://www.google.com/search?hl=en&q=porta...G=Google+Search
Yah... it happensEu de exemplu la fotofemei sunt gasit si prin keyworduri super ciudate gen "voaleta", "rochii de seara", "femei senzationale"... Ciudat rau
![]()
offtopic: mai andy, ar fi o idee sa iti faci niste site-uri cu tot felul de servicii pt femei... spune-le ca le tragi optimizari la preturi bune![]()
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)