Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: linkuri penalizate de google

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    976
    Putere Rep
    41

Implicit linkuri penalizate de google

salut,

stie cineva daca google ma penalizeaza daca imi fac 20 de situri pe ghosturi free cu cate o pagina plina de cuvinte cheie si cu link catre situl meu sau cu redirectionare catre el, dupa 2 secunde de exemplu?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

Avand ca scop?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Emgos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    3rd June 2005
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    71
    Putere Rep
    39

Implicit

nu ai nimic de castigat facand asta ... siteurile alea 20 au slabe sanse sa apara pe google daca le faci cum ai zis... pline cu cuvinte cheie

Marius Ciocan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    6th September 2005
    Locaţie
    Melbourne
    Vârstă
    50
    Posturi
    408
    Putere Rep
    39

Implicit

Google NU te penalizeaza. Vei pierde in schimb enorm la capitolul respect din partea vizitatorilor.

Iar paginile respective nu au deloc sanse mici sa fie in top. Daca stii sa le faci au chiar sanse foarte mari. A se vedea primul meu post pe acest forum.
    Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.

morosan Guest

Implicit google

treaba sta in felul urmator: prietenul nostru vrea sa faca 2 pagini care sa nu contina nimic concludent, ci o multitudine de cuvinte care sa ii atraga vizitatori. era si asta o idee inainte , ma gandeam sa o pun si eu in practica, sa creez o pagina cu un mic banner in ea, pe fond alb, cuvintele sa fie cu cerneala tot alba, sa nu fie obsevate de vizitatori ci doar de google, si apoi dupa 2 sec sa redirectioneze catre alta pagina. aveam o carte unde am citit acest procedeu, ideea e sa il pacalesti pe acel om care iti inspecteaza pagina, la google se stie , factorul uman stabileste daca paginile sa fie postate sau nu pe motorul lor de cautare. nu pot spune ca e vba de penalizare, ca nu are cu ce sa te penalizeze, ci doar sa nu te includa.
    ideea mea e urmatoarea: nu trimite la google o pagina plina de cuvinte cheie, creaza ceva inteligent pe ea, pt ca persoana aceea sa o introduca in bza de date google, si dupa ce ai intrat, baga acelasi cuvant de 100 de ori dar pe fond alb. in mod sigur nu or sa te verifice.
    Oricum , mare branza nu faci nici cu chestia asta.

danic este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th November 2004
    Locaţie
    Timisoara, Timis
    Vârstă
    44
    Posturi
    255
    Putere Rep
    0

Implicit

Adica vreti sa faceti SEO spam?

WeaselMan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    22nd July 2005
    Locaţie
    weaseland
    Vârstă
    42
    Posturi
    447
    Putere Rep
    39

Implicit Re: google

Originally posted by morosan
    [b]treaba sta in felul urmator: prietenul nostru vrea sa faca 2 pagini care sa nu contina nimic concludent, ci o multitudine de cuvinte care sa ii atraga vizitatori. era si asta o idee inainte , ma gandeam sa o pun si eu in practica, sa creez o pagina cu un mic banner in ea, pe fond alb, cuvintele sa fie cu cerneala tot alba, sa nu fie obsevate de vizitatori ci doar de google, si apoi dupa 2 sec sa redirectioneze catre alta pagina. aveam o carte unde am citit acest procedeu, ideea e sa il pacalesti pe acel om care iti inspecteaza pagina, la google se stie , factorul uman stabileste daca paginile sa fie postate sau nu pe motorul lor de cautare. nu pot spune ca e vba de penalizare, ca nu are cu ce sa te penalizeze, ci doar sa nu te includa.
    ideea mea e urmatoarea: nu trimite la google o pagina plina de cuvinte cheie, creaza ceva inteligent pe ea, pt ca persoana aceea sa o introduca in bza de date google, si dupa ce ai intrat, baga acelasi cuvant de 100 de ori dar pe fond alb. in mod sigur nu or sa te verifice.
    Oricum , mare branza nu faci nici cu chestia asta.
    Mie mi se pare geniala ideea! Ar trebui, totusi, patentata... Altfel va riscati sa o fure altcineva si sa o puna in practica. Eu zic sa nu mai postati pe forumuri chestii d'astea, ca maine-poimaine vedeti site-uri cu chestia asta implementata... :shock:
    (\_/) I like bunnies
    (>.<) ...and people with b00bs. But especially bunnies with b00bs xD

andypopa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th July 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    417
    Putere Rep
    0

Implicit

Pentru Dumnezeu oameni, e forum SEO! Puneti mana si cititi si lasati SEO spam-ul, ca oricum nu-i place nimanui. Eu (ca si multi altii) ignoram COMPLET paginile care fac SEO spamming de cum le vedem in rezultate. Nu e NIMENI in afara de voi doi pe forumul asta care sa nu actioneze asa.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. linkuri sponsorizate google
    De tiptil în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 12th February 2010, 17:34
  2. situri penalizate sau google dance?
    De cristi-net în forumul Dezbateri SEM
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 7th July 2009, 10:06
  3. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th November 2007, 17:46
  4. Cel.ro si eMAG.ro penalizate in trafic.ro
    De Ovidiu Lixandru în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 20
    Ultimul Post: 29th September 2006, 18:26