OK
Deci in concluzie... diacritice sau fara diacritice?
OK
Deci in concluzie... diacritice sau fara diacritice?
Concluzie: in functie de cunostintele de SEO si posibilitatile de a face rost de link-uri..poti opta pentru diacritice sau fara.
Dar as merge pe fara...
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Si eu cam la aceeasi concluzie am ajuns.
Mersi de raspunsuri.
Bafta.
Eu sunt pro-diacritice, chiar dacă e posibil să fie mai puţin seo friendly; sunt de părere că orice articol trebuie scris corect gramatical, chiar dacă pe net nu prea se mai ţine cont de asta..
Diacriticile nu tin de gramatica.
Am exemplificat ca site-uri ce au in continut diacritice pot iesi la rezultate fara probleme.
Fiecare cu gusturile lui.![]()
eu chiar nu vad de ce ai folosi diacritice.
Se poate citi la fel de bine si fara
0,1% din oameni cred ca folosesc diacritice la cautari
Nici nu vad de ce te ai obosi sa folosesti diactritice avand in vedere ca nu-ti confera nici un avantaj
si in ultimul rand...mai dureaza pana devii tu wikipedia![]()
Diacriticele le-am început o dată cu a scrie o carte, pentru că mi-era mai uşor să scriu într-un txt de cât într-un caiet cu pixu. Aşadar, carte în format virtual tre să scriu şi cu diacritice. Cam de la o lună de când mănânc numai diacritice nici nu îţi poţi imagina cât mă chinui să citesc un text fără.
Cât despre diacritice pe blog: da, se simte muşchii mei mai bine cu diacritice.. ţine de gust..
Gusturile nu se discuta (doar), parerile se spun.![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)