Are ceva daca keyword-urile au diacritice?
Sau daca incep cu litere mari? de exemplu in loc de keyword, apare Keyword.
Multumesc anticipat.
Are ceva daca keyword-urile au diacritice?
Sau daca incep cu litere mari? de exemplu in loc de keyword, apare Keyword.
Multumesc anticipat.
daca keywordurile au diacritice banuiesc ca userul trebuie sa caute in google tot cu diacritice ( ceea ce putin fac ) .
La majuscule stiu ca nu conteaza
“Stop Doubting Yourself, Work Hard and Make It Happenµ
Ascult muzica de club la petreceri cu deejay.
linkuri cu keyword fara diacritice.
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
exact cum a zis şi @bogdi99, scrie cu diacritice ( că aşa e româneşte ) şi trimite linkuri fără.
Mai bine fara diacritice...pentru ca iti indexeaza diferit textul cu diacritice si cel fara
Din cate stiu eu Google este destul de destept incat sa poata converti diacriticele in litere normale ca sa zic asa.
aici am scris fara diacritice search-ul si uite ce mi-a aparut. Primul rezultat contine diacrtitice.
Din punctul meu de vedere nu conteaza daca folosesti sau nu diacritice in keywords
Conteaza.Din punctul meu de vedere nu conteaza daca folosesti sau nu diacritice in keywords
Asta am invatat pe pielea mea.
De cind am pus text cu diacritice (am un script care genereaza automat keyword-uri pt. fiecare pagina in parte), Traficul catre unul dintr-e site-urile mele a scazut dramatic (3-4 vizitatori pe zi).
Nu rideti. Unde nu-i cap.... vai de trafic Macar eu recunosc.
Explicatia? Asa cum a spus si Iulian la inceputul acestui post, utilizatori sunt invatati sa caute fara diacritice.
Solutia mea? Incep sa pun texte fara diacritice. Cele cu diacritice le las, pt ca sunt multe (trei sute si ceva).
Ultima modificare făcută de leandrud; 24th December 2008 la 20:48.
Pai, ce-ar insemna ca toata lumea sa caute cu diacritice si sa stie pe de rost combinatiile de taste pentru a genera? Sau ce facem? Dam copy/paste dintr-un fisier Word dupa ce-am dat Insert Symbol? Cu siguranta, fara diacritice. Desi ... ai putea observa ca Zoso scrie cu diacritice si ii merge destul de bine.
Am un blog cu probleme existentiale..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)