Ai ales si tu cu ce sa incepi...pentru site-urile in flash sau cu continut mult flash optimizarea se face mai greu.
Ai ales si tu cu ce sa incepi...pentru site-urile in flash sau cu continut mult flash optimizarea se face mai greu.
Bla bla bla...
Sunt putin offtopic insa:
calitatea pozelor e mai mult decat jalnica aici - portfolio.html. Pozele sunt atat de comprimate (pentru 560x420 - 8-9 kile per poza) incat eu unul nu prea disting ce lucruri minutate au facut oamenii aia. Sincer ma uit la poze pentru ca mai "fur" si eu ceva idei pentru baia mea.
Degeaba iti aduci tu clienti prin SE daca ceea ce le arati e atat de comprimat si de neinteligibil.
Nu cred ca un astfel de site consuma atata banda incat sa necesite o asemenea compresie.
intai, @thefan: incepe de aici http://www.addurl.nu/ Google poate citi flashuri dar nu stiu cat de eficient. Mergi apoi in forumuri, social bookmarking, blog platforms, etc. Ai nevoie de linkuri din moment ce content inteleg ca nu prea exista.
@bogdi, despre reteta, ce am remarcat eu (opinie personala)
pt efecte pozitive
- 4-5 keyword-uri in pagina in ordinea importante
- keyword-uri diferite pe fiecare pagina
- keyword-uri principal sa se regaseasca in titlu si intr-un h1
pt efecte negative
- zeci de keyword-uri
- aceleasi in tot site-ul
Ce se poate intampla rau: sa ajungi cu pagina/paginile ini suplementals
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)