Cipixxx, articolul e datat din 2005. Sintem in 2007. Multe lucruri sint chimbate.
Forumul nu face tutoriale. Forumul isi imartaseste experienta.
Nu e modul meu de a incuraja participantii...ci doar a ta. Nu esti participanti, ci participant.
Seo nu e o fosila care sa se poata refolosi in timp. In Seo sint niste aplicatii facute unui site, permanent actualizate si care difera de la motor de cautare la altul.
Stai pe forum, nu iti interzice nimeni sa nu postezi sau sa nu citesti ce e aci. La fel, si tu trebuie sa accepti parerea altora si sa inveti.
Seo merge pe experienta acumulata in timp si din ceea ce unii useri vor sa impartaseasca cu comunitatea.

Răspunde cu citat
... eu am gasit posturi si din 2005 destul de interesante, gen "Tarife SEO". Iar legat de tutoriale ... eu ti-as zice sa iei tot forum-ul ca un intreg tutorial SEO..si revin iar la comanda Search pentru a cauta clar ceva anume. Iar in privinta postului tau, nu ca sunt rautacioasa, dar daca intr-adevar vrei sa contribui cu ceva nu face copy paste pentru ca ne e foarte usor sa vizitam link-ul de unde ai luat info ci fa un rezumat si preferabil in limba romana...