Rezultate 1 la 9 din 9

Subiect: Mare ghid de optimizare :)

Afișare hibrid

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    73
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    49
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    73

Implicit

Cipixxx, articolul e datat din 2005. Sintem in 2007. Multe lucruri sint chimbate.
    Forumul nu face tutoriale. Forumul isi imartaseste experienta.

Nu e modul meu de a incuraja participantii...ci doar a ta. Nu esti participanti, ci participant.

Seo nu e o fosila care sa se poata refolosi in timp. In Seo sint niste aplicatii facute unui site, permanent actualizate si care difera de la motor de cautare la altul.

Stai pe forum, nu iti interzice nimeni sa nu postezi sau sa nu citesti ce e aci. La fel, si tu trebuie sa accepti parerea altora si sa inveti.

Seo merge pe experienta acumulata in timp si din ceea ce unii useri vor sa impartaseasca cu comunitatea.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Ianna este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th March 2007
    Locaţie
    IL, US
    Posturi
    37
    Putere Rep
    36

Implicit

Cipixx si eu sunt noua pe forum dar nu am simtit sub nici o forma ca nu sunt bine venita... ti-as recomanda Search ... eu am gasit posturi si din 2005 destul de interesante, gen "Tarife SEO". Iar legat de tutoriale ... eu ti-as zice sa iei tot forum-ul ca un intreg tutorial SEO..si revin iar la comanda Search pentru a cauta clar ceva anume. Iar in privinta postului tau, nu ca sunt rautacioasa, dar daca intr-adevar vrei sa contribui cu ceva nu face copy paste pentru ca ne e foarte usor sa vizitam link-ul de unde ai luat info ci fa un rezumat si preferabil in limba romana...

doar o parere....

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Mic ghid de optimizare SEO
    De Diana în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 86
    Ultimul Post: 5th July 2013, 21:53
  2. Ghid util Adsense - optimizare si tool-uri
    De Nichita în forumul Adsense
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd July 2009, 15:03
  3. Comentarii privind Mic ghid de optimizare SEO
    De dbd în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 12th May 2007, 21:01

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •