2 out of 2 members found this post helpful.
Pai sa vedem, ai cerut o parere, o primesti.
DA arata bine. Dar: 116 root IBL, si 17K backlinks. Adica multe links sitewide (no no), si insuficiente links catre alte pagini; majoritatea catre root.
Pe urma, 90% dintre IBL sunt de tip image. Care in sine sunt ok, dar 90% image links...? Ce e natural in asta?
Trust factor din partea G, foarte redus pe asa ceva (indiferent ce zic alte tools gen Majestic etc)
Pe urma, mai interesant, ia cauta: "site:seoagency.ro"
Optimizare SEO |
https://www.seoagency.ro/services/optimizare-seo/ - Translate this page
Praesent vel dignissim urna. Nullam non risus tortor. Cras blandit placerat condimentum. Vestibulum egestas ex vehicula orci ultricies, vitae pellentesque velit ...
etc etc. O gramada de lorem ipsum, pagini in romana, pagini in engleza, etc. Nici nu am stat sa mai intru in site, e destul pana aici.
Intrebarea mea este, pe bune, de ce ne mai intrebi pe noi? Dupa domeniu "seo" ar fi trebuit sa stii macar care este minimul necesar, si sa fi aplicat asta, inainte de a sta nedumerit si a cerere pareri pe forum.
Nu e nicio rusine ca intrebi, si eu intreb chestii si am 20 de ani in spate, dar totusi... fa-ti lectiile macar, chestiunile primare, inainte de cere pareri aici.