23rd January 2019, 18:02
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
emm
Te inseli. Legea se aplica deja. Doar ca inca nu au suficiente forte / capacitatea de a aplica masurile pentru cei mici, se ocupa doar de cei mari.
..............
Scuza-ma dar ceea ce spui tu nu pare sa se potriveasca cu realitatea romaneasca. Eu te respect dar nu-mi rastalmaci cuvintele si hai sa discutam putin mai concret.
Mailurile spam curg in continuare, SMS-urile cu oferte la tot ce nu-mi trebuie vin si ele, nu stiu daca am vazut 10 site-uri in Romnaia care sa respecte legea dar, culmea, aceasta se aplica. Cum, unde, de cine?
Eu nu spun ca legea nu trebuie respectata (ca iar o sa interpretezi) ci doar observ ce se intampla in fapt. Sute de site-uri de primarii si zeci de site-uri ministeriale nu doar ca nu sunt compliante dar nici nu par sa fi auzit de gdpr.
Vorbesti de "cei mari". Cei mari cum? Cu potenta financiara, mari in mediul online, cum mari?
Hai sa fecem o cautare generala si sa luam site-urile din prima pagina (teoretic aia sunt cei mari, nu?) si sa vedem cate sunt ok. Nu propun o fraza de cautare ca probabil vor fi unii care se vor simti vizati dar iti spun eu ca rar gasesti unul ok. De cate "forte" e nevoie sa constate chestiile astea?
Legea nu se aplica si basta!

Postat în original de
emm
...............
Eu recomand tuturor sa fie compliant...
Si eu, dar realitatea...