Nu am vrut sa-mi scriu p-aici numele site-ului la care lucrez doar in timpul liber, si inca nu e gata (nu cred ca va fi vreodata gata oricum), dar nu am incotro. Am nevoie de ajutor!
Studiu de caz:
Incep constructia site-ului, de vreo 8-9 luni de zile. Imi pun un link pe un subdomeniu gratuit, google indexeaza prima pagina in 2 zile.
Mai adaug cate o pagina odata pe saptamana. Mai fac rost de un IBL, 2, 3 (pe vremea aia nici nu stiam de IBL, sau alte chestii ce tin de SEO), o semnatura pe un forum, 2, 3, un link intr-un guest-book, 2, 3, etc. In 2 luni aveam vre-o 10 IBL-uri, si ma ia in vizor si yahoo si msn.
Dau un raspuns pe Yahoo Answers, si trec in semnatura si un link catre site-ul meu (oare sa fie gresala fatala?).
Google vede link-ul, deci inca un IBL, Yahoo vede link-ul printre alte IBL-uri si indexeaza mai multe pagini in afara de pagina principala. MSN indexeaza in continuu, si a luat deja toate paginile de pe site. (singurul loc din care imi vin vizitele zilnice si sunt pe locul 1 la mai multe cuvinte in cautare)
De vre-o o luna google si yahoo imi arata EXACT 3 IBL-uri cand dau cautare dupa http://1st-internet-payment.info iar de indexat, desi trec bot-ii regulat pe site, nu mai indexeaza nici o pagina in afara de index!
Cine are vreme si stie ce-i de facut VA ROG, sa-mi ziceti si mie. Multumesc.