Acum nu verau sa fiu rau dar cred ca asta e problema:
http://www.seobook.com/archives/002005.shtml
Acum nu verau sa fiu rau dar cred ca asta e problema:
http://www.seobook.com/archives/002005.shtml
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Te-as intelege dar si Yahoo face acelasi lucru cu site-ul!
Oricum, cei de la google cred ca au vazut ca ma plang pe forumuri, si culmea, e ca azi apar in prima pagina a rezultatelor de la google pentru cuvinte ca: "Webmoney Z-purse", "gonzapay" si poate vor mai aparea ceva cautari in logurile mele. DAR totusi, 3 IBL-uri raman 3 si la google si la yahoo, orice asi face.
Ultima modificare făcută de danmarius7; 25th January 2007 la 10:05.
Sincer, nu cred ca de aia apari in google. Crezi ca aia de la google urmaresc toate discutiile de pe toate forumurile ca sa stie ce modificari mai fac la program?Oricum, cei de la google cred ca au vazut ca ma plang pe forumuri, si culmea, e ca azi apar in prima pagina a rezultatelor de la google
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Repet chiar nu vreau sa fiu rau si ca sa-ti dovedesc sa facem o mica analiza a siteului tau:
1. ai un nume spamist ceva-liniuta-ceva-numar.info
2. .info este TLD cunoscut ca abuzat pt spam ca este foarte ieftin si s-au dat multe gratis
3.structura de navigare a siteului este dificila
4. designul nu este bun
5.tot textul il ai in H3
6. nu este un site spre care as da link de buna voie
....
de ce nu folosesti un sistem de blog? foloseste wordpress.org.
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Nu ma supar, dincontra, incerc sa aflu care e problema. Mersi pentru pareri, si o sa incerc cateva modificari cand o sa am un pic de timp, sa vedem daca google si yahoo vede in continuare site-ul ca unul de rahat. Desigur astept si alte pareri, si sper ca s-a inteles gluma "google cred ca au vazut ca ma plang pe forumuri". Urasc wordpress, iubesc dreamwaver.
Ultima modificare făcută de danmarius7; 25th January 2007 la 14:31.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)