Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: 3 intrebari seo mai avansate

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de CalinB Vezi Post
    1.Deci sa inteleg, ca nu poti sa pierzi pozitii de la un advertorial? Doar cobori si apoi vei urca si mai mult?
    2. Ce se intampla daca nu ai penalizare si nici nisa nu e una grea (sa zicem una locala: Coafor Cluj)?
    ---- conteaza chiar atat de mult diversitatea ancorei? daca eu vreu sa urc pe "coafor cluj" nu ar trebui sa am undeva 80% linkurile pe ancora respectiva? asta ca sa obtin un top 3?

Merci
    1. Poti sa pierzi pozitii.
    2. Daca vrei sa urci pe coafor cluj, % links pe anchora nu trebuie sa depaseasca 20%. Ideal sub 10%.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    25

Implicit

---- conteaza chiar atat de mult diversitatea ancorei? daca eu vreu sa urc pe "coafor cluj" nu ar trebui sa am undeva 80% linkurile pe ancora respectiva? asta ca sa obtin un top 3?

Merci
    Trebuie sa ai autoritate si nu multe linkuri pe aceeasi ancora. Ancora pe money keyword trebuie sa fie sub 5% altfel risti o penalizare, cel putin asa arata SeoSpy Glas. Restul linkurilor trebuie sa fie fara ancora, pe alte cuvinte, cuvinte sinonime sau pe domeniu. Cel mai bine este sa pui ancora doar la linkurile de pe siteuri cu autoritate mare.

CalinB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    20th January 2014
    Posturi
    447
    Putere Rep
    26

Implicit

Si cum verifici acest procent?

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    1. Poti sa pierzi pozitii.
    2. Daca vrei sa urci pe coafor cluj, % links pe anchora nu trebuie sa depaseasca 20%. Ideal sub 10%.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

Implicit

Calin, se presupune ca daca este proiect personal, stii ce linkuri de suport iti pui.....
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

CalinB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    20th January 2014
    Posturi
    447
    Putere Rep
    26

Implicit

Inca una:

"Un banner cu link, dar fara alt/title, are vreo valoare dpdv SEO"? A zis ca nu a inteles intrebarea si a cerut ceva explicatii, adica:

O imagine cu un link in spatele ei(imaginea nu are "alt", iar linkul nu are "title"), care trimite de pe site ul A spre site-ul B, ajuta din punct de vedere al optimizarii?

Benko Zoltan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Vârstă
    53
    Posturi
    359
    Putere Rep
    25

Implicit

Inca una:

"Un banner cu link, dar fara alt/title, are vreo valoare dpdv SEO"? A zis ca nu a inteles intrebarea si a cerut ceva explicatii, adica:

O imagine cu un link in spatele ei(imaginea nu are "alt", iar linkul nu are "title"), care trimite de pe site ul A spre site-ul B, ajuta din punct de vedere al optimizarii?
    Da, daca nu are atribut nofollow. Primesti link juice si implicit autoritate mai mare. Atentie si aici la numarul linkurilor de pe un site/ip.

Alex M este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Vârstă
    45
    Posturi
    138
    Putere Rep
    22

Implicit

2. Ce faceti daca un site care nu e penalizat, nu urca peste o anumita pozitie in google? Ex: pozitia 9. Indiferent de linkurile aduse spre root/cuvantul cheie respectiv/brand el nu urca peste pozitia 9. Ce faceti?
    [...]
    Si aici ai tot 2 cazuri "majore".[..]
    b. e posibil sa ai penalizare, iar tu efectiv sa ai pozitii in top 3, dar cu penalizare.

Ce faci, depinde de la caz la caz, nu exista raspuns.
    Ai avut parte de asemenea penalizari, care sa iti permita sa fii pe prima pagina, insa sa nu urci mai sus? Sunt bazate pe Onpage sau Off page SEO? Si daca ai avut, ai reusit sa scapi de ele - Cum? Ai umblat la continut site, profil de linkuri, sub optimizare pe pagina, etc?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Alex M Vezi Post
    Ai avut parte de asemenea penalizari, care sa iti permita sa fii pe prima pagina, insa sa nu urci mai sus? Sunt bazate pe Onpage sau Off page SEO? Si daca ai avut, ai reusit sa scapi de ele - Cum? Ai umblat la continut site, profil de linkuri, sub optimizare pe pagina, etc?
    Da, dar in cazul meu doar la site-uri cu link-uri "prea" puternice. Dar sunt nise unde sunt peste cei din fata, toti se plimba pe langa mine, iar eu stau pe loc indiferent de ce modificati fac. Ulterior am decis sa nu mai fac nimic, pentru ca nisele (cautarile) nu meritau efortul.

Sunt foarte multe nise (sau chiar cautari) care nu-si merita investitia. Problema este ca realizezi asta, abia dupa ce rankezi, nu-ti spune nimeni inainte

-----------
    In quote am scris gresit, in loc de 3 este 9 (despre 9 era intrebarea). La 3 nu se aplica, cea mai mica penalizare fiind de -3.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Alex M este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Vârstă
    45
    Posturi
    138
    Putere Rep
    22

Implicit

[...]In quote am scris gresit, in loc de 3 este 9 (despre 9 era intrebarea). La 3 nu se aplica, cea mai mica penalizare fiind de -3.
    Ai cumva un link spre articole unde pot citi despre astfel de penalizari (gen -3)? Multumesc anticipat!

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ghid - Cum sa iti faci un site de micronisa fara cunostinte avansate
    De Serban Cristian în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 61
    Ultimul Post: 10th November 2022, 20:55
  2. Tehnici avansate de linkbuilding
    De Clax în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 25th November 2013, 00:37
  3. Caut Programator PHP - cu cunostinte avansate de WP
    De lawrians în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 27th August 2013, 15:10
  4. Se cauta programator wordpress cu cunostinte avansate SEO
    De Cristi G în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 20th September 2011, 16:11
  5. intrebari
    De geosoft în forumul Google