Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: 3 intrebari seo mai avansate

CalinB este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    20th January 2014
    Posturi
    447
    Putere Rep
    26

Implicit 3 intrebari seo mai avansate

1.Vi s-a intamplat cand puneti un articol(advertorial), site-ul sa cada pe anumite cuvinte cheie? Ce faceti in situatia respectiva? Scoateti linkul si renuntati la advertorial?

2. Ce faceti daca un site care nu e penalizat, nu urca peste o anumita pozitie in google? Ex: pozitia 9. Indiferent de linkurile aduse spre root/cuvantul cheie respectiv/brand el nu urca peste pozitia 9. Ce faceti?

3. Daca magazinul online x.ro are un blog -> x.ro/blog, exista vreo influenta negativa daca in fiecare postare a blogului se face trimitere spre un produs din magazin?

M a intrebat un prieten chestia asta si efectiv nu stiu ce sa i raspund. Vorbim aici de site-uri nepenalizate, fara linkuri din directoare, fara spam, cu optimizare seo onpage ok. Nu stiam ce raspunsuri concrete sa i dau.
    Ultima modificare făcută de CalinB; 28th October 2014 la 16:31.

Marius P. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    25th December 2010
    Locaţie
    Hateg
    Posturi
    89
    Putere Rep
    28

Implicit

Salut,

Cred ca trebuie sa astepti cel putin 2 saptamani pentru a observa impactul total al link-ului.
    Daca intr-adevar te-a tras in jos, inseamna ca ori domeniul pe care ai pus advertorialul este problema, ori procentul tau de linkuri cu acelasi anchor-text.

Daca se dovedeste ca domeniul este problema, nu prea ai ce sa faci decat sa renunti la advertorialul respectiv... parerea mea.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    20th January 2014
    Posturi
    447
    Putere Rep
    26

Implicit

Iar pt pct 2?

Astea au fost 2 din intrebarile de angajare pt un post pe SEO.

nRazvan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    14th June 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    263
    Putere Rep
    26

Implicit

1. Din modul in care a fost scris, pare sa spuna ca daca pui un advertorial pe siteul propriu.
    2. Daca spui ca totul onpage este ok, fara penalizari etc, inseamna ca este nevoie de linkuri de pe siteuri cu autoritate.

Cred ca prietenul tau nu mai tine minte exact cum erau formulate intrebarile sau firma respectiva nu le-a scris ok.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    20th January 2014
    Posturi
    447
    Putere Rep
    26

Implicit

Am fact un update cu inca o intrebare. Deci in total sunt 3 intrebari... pe masura ce mi le a dat le am pus si eu aici

Alex M este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    5th September 2014
    Vârstă
    45
    Posturi
    138
    Putere Rep
    22

Implicit

1. Primul lucru care trebuie verificat este daca advertorialul respectiv este indexat de Google. Daca nu e indexat inca, caderea e din alta cauza. Apoi, chiar daca articolul este indexat, poate dura pana la 1 luna ca valoarea linkului sa fie luata in calcul de Google. Raspunsul la aceasta intrebare ar fi sa astepti macar 2-3 saptamani pentru a trage concluzii. E posibil ca domeniul pe care ai postat sa fie penalizat de Google (pentru link farm de exemplu) si sa iti transmita si tie prin link.

2. Nu ai de unde sa stii sigur daca un site este penalizat sau nu. Este adevarat ca in Webmaster Tools este o sectiune unde poti verifica daca site-ul este penalizat, dar este vorba de Manual Penalty. Site-ul poate fi sub penalizare algoritmica. Este posibil sa ai prea multe linkuri cu cuvintul cheie respectiv. Ce poti sa faci? Le diversifici: in loc sa ai 20 de ancore "apartamente de inchiriat" (exemplu), mai bine ai "apartamente de inchiriat ieftine", "preturi apartamente de inchiriat", "oferta apartamente de inchiriat", etc.
    3. Nu are nici o influenta negativa, chiar se practica la scara larga. Probleme pot aparea in functie de ancora textului folosit, daca e folosit prea des acelasi text.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

4 out of 4 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de CalinB Vezi Post
    1.Vi s-a intamplat cand puneti un articol(advertorial), site-ul sa cada pe anumite cuvinte cheie? Ce faceti in situatia respectiva? Scoateti linkul si renuntati la advertorial?

2. Ce faceti daca un site care nu e penalizat, nu urca peste o anumita pozitie in google? Ex: pozitia 9. Indiferent de linkurile aduse spre root/cuvantul cheie respectiv/brand el nu urca peste pozitia 9. Ce faceti?

3. Daca magazinul online x.ro are un blog -> x.ro/blog, exista vreo influenta negativa daca in fiecare postare a blogului se face trimitere spre un produs din magazin?

M a intrebat un prieten chestia asta si efectiv nu stiu ce sa i raspund. Vorbim aici de site-uri nepenalizate, fara linkuri din directoare, fara spam, cu optimizare seo onpage ok. Nu stiam ce raspunsuri concrete sa i dau.
    1. DA. Aici ai 2 cazuri:
    a. adv e pus pe domeniu indexat zilnic si atunci din cauza lui ai cazut. Cand primesti links in functie de site, teoretic cobori, ca abia dupa sa urci mai mult ca inainte (ex: -4, +8)
    b. adv e pus pe domeniu indexat "mai greu" si atunci nu ai cazut de la advertorial.

2. Si aici ai tot 2 cazuri "majore".
    a. primii 8 sunt multe peste tine, iar tu ca sa ajungi acolo ai nevoie de foarte multe links. Ai ajuns usor pe 9, pentru ca ai depasit concurenti slabi, acum ai dat de concurenta, asa ca ai nevoie de "putere". Top 10 este ieftin, top 5 este cam cat a fost top 10 (de la nicaieri pana pe loc 8-10), iar top 3 poate ajunge si de 5 ori top 10.

Daca citesti articolul meu de aici: Google Organic CTR ( Click-Through Rates ) in 2014 atunci o sa intelegi si ca diferenta este majora.

b. e posibil sa ai penalizare, iar tu efectiv sa ai pozitii in top 3, dar cu penalizare.

Ce faci, depinde de la caz la caz, nu exista raspuns.

3. NU, este doar pozitiva. Link-urile interne sunt considerate links, deci orice link+ este util.

Citat Postat în original de CalinB Vezi Post
    Iar pt pct 2?

Astea au fost 2 din intrebarile de angajare pt un post pe SEO.
    Acum am vazut ca sunt intrebari de test Nu mai editez ce am scris deja.
    Ultima modificare făcută de Tom; 28th October 2014 la 19:13.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

Multumesc TOM pt primul raspuns

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    20th January 2014
    Posturi
    447
    Putere Rep
    26

Implicit

1.Deci sa inteleg, ca nu poti sa pierzi pozitii de la un advertorial? Doar cobori si apoi vei urca si mai mult?
    2. Ce se intampla daca nu ai penalizare si nici nisa nu e una grea (sa zicem una locala: Coafor Cluj)?
    ---- conteaza chiar atat de mult diversitatea ancorei? daca eu vreu sa urc pe "coafor cluj" nu ar trebui sa am undeva 80% linkurile pe ancora respectiva? asta ca sa obtin un top 3?

Merci

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    1. DA. Aici ai 2 cazuri:
    a. adv e pus pe domeniu indexat zilnic si atunci din cauza lui ai cazut. Cand primesti links in functie de site, teoretic cobori, ca abia dupa sa urci mai mult ca inainte (ex: -4, +8)
    b. adv e pus pe domeniu indexat "mai greu" si atunci nu ai cazut de la advertorial.

2. Si aici ai tot 2 cazuri "majore".
    a. primii 8 sunt multe peste tine, iar tu ca sa ajungi acolo ai nevoie de foarte multe links. Ai ajuns usor pe 9, pentru ca ai depasit concurenti slabi, acum ai dat de concurenta, asa ca ai nevoie de "putere". Top 10 este ieftin, top 5 este cam cat a fost top 10 (de la nicaieri pana pe loc 8-10), iar top 3 poate ajunge si de 5 ori top 10.

Daca citesti articolul meu de aici: Google Organic CTR ( Click-Through Rates ) in 2014 atunci o sa intelegi si ca diferenta este majora.

b. e posibil sa ai penalizare, iar tu efectiv sa ai pozitii in top 3, dar cu penalizare.

Ce faci, depinde de la caz la caz, nu exista raspuns.

3. NU, este doar pozitiva. Link-urile interne sunt considerate links, deci orice link+ este util.

Acum am vazut ca sunt intrebari de test Nu mai editez ce am scris deja.

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

Urci daca e bun site-ul unde pui advertorialul... nu doar ca pui articolul. Trebuie sa ia autoritate intai (PA) si DA ti-l ofera domeniul respectiv daca il are. Treaba cu urcatu si coboratu nu stiu. Coboara cand faci linkuri si urca dupa daca sunt bune. Daca nu, scade si tot scade

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Ghid - Cum sa iti faci un site de micronisa fara cunostinte avansate
    De Serban Cristian în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 61
    Ultimul Post: 10th November 2022, 20:55
  2. Tehnici avansate de linkbuilding
    De Clax în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 31
    Ultimul Post: 25th November 2013, 00:37
  3. Caut Programator PHP - cu cunostinte avansate de WP
    De lawrians în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 27th August 2013, 15:10
  4. Se cauta programator wordpress cu cunostinte avansate SEO
    De Cristi G în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 20th September 2011, 16:11
  5. intrebari
    De geosoft în forumul Google