Din experienta voastra,este greu sa ai ceva autoritate pe servicii seo pe piata internationala ? Se merita sa incerci?
Din experienta voastra,este greu sa ai ceva autoritate pe servicii seo pe piata internationala ? Se merita sa incerci?
Pe .ro ai reusit? Ai urcat vreun site? Al tau, al altuia?
Ideea e ca pana nu incerci nu stii daca poti sa faci SEO. Si pana la autoritate in domeniu, ce intrebai tu initial e cale lunga.
Ia un domeniu .com, e relativ ieftin, si incearca sa-l urci. Ia o nisa unde poti monetiza prin afiliere de exemplu , poate scoti si-un ban.
Testeaza, vezi daca poti pentru tine, si abia dupa poti cere bani altora.
Mult succes
Ca sa iti raspund la intrebare, da, este greu sa obtii autoritate cu aceste servicii pe piata internationala, insa depinde de cat de multe cunosti, de experienta ta. Iar daca ar fi sa privesc strict cazul tau, as aprecia ca este aproape imposibil, la momentul actual, sa oferi servicii de SEO pe .com, cand tu nu ai facut asta nici pe .ro, nici pe international. Atunci unde? Poate doar sa pacalesti niste clienti ca 'le faci' SEO.
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Eu nu am gasit forum uri inafara care sa nu ceara o taxa gen 100-200 $ si sa fie si populate.
Motiv pentru care eu persoanal, as strange bani si experienta de pe .ro abia dupa as trece pe .com.
Din cate inteleg eu aici tu nu ai practicat de nici un fel SEO ca servicii, atunci ce rost are intrebarea ? Tu nu ai incercat nici pe piata locala, dar vrei sa te bagi pe ceea internationala unde concurenta este mult mai mare si tot odata munca mult mai grea.
Este o vorba buna, nu te arunca in apa adanca pana tu nu stii sa inoti.
Cam acelasi lucru si pentru tine, nu ai facut pe .ro, de ce crezi ca vei reusi pe .com cand nu ai o idee de .ro unde teoretic si practic e mai simplu....
tosin.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)