Intrebarea mea este urmatoare PR 2 = ? baklinkuri
dar PR 3= ? backlinkuri
Asa cu aproximatie daca stiti...
Intrebarea mea este urmatoare PR 2 = ? baklinkuri
dar PR 3= ? backlinkuri
Asa cu aproximatie daca stiti...
Nu este un numar exact conteaza si calitatea lui de ex daca ai avea un link de la un site foarte "strong" PR8 poa sa te ridice la PR4 PR5 chiar
Conteaza calitatea nu cantitatea
Nu aicum sa iti dai seama.
Conteaza :
#1 PR-ul paginii de pe care ai link
#2 Cate alte link-uri externe sunt in pagina respectiva
#3 Acel site transfera PR ? (nu ma refer la url cu redirect, si la faptul ca s-ar putea sa fie penzalizat de Google, si sa nu transfere PR catre nici un alt site. Nu exista tool care sa verifice acest lucru, si totul pare normal la prima vedere - eg. nu ai cum sa-ti dai seama).
Cu aproximatie, daca iti inscrii site-ul la toate directoarele free din lista lui Vile, pot spune ca faci un PR4.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
de un singur link pt pr 9. bafta!
Am si eu o intrebare, ca sa adaugi un site intr-in director, descrierea o faci tot in romana?
Eu am citit undeva ca astea sunt mituri. Conteaza cantitatea nu calitatea. Daca ai un site care nu are niciun backlink in afara de unul singur si ala pe Google, tot PR 0 o sa aiba. Asa am citit eu si de asta am crezut ca ai nevoie de x linkuri pt pr 1, de y pt pr 2 si asa mai departe. Sa inteleg ca lucrurile sunt mult mai nuantate...
?directoarele free din lista lui Vile
Care lista?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)