Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Pot depasi ?

necromanc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th January 2006
    Posturi
    70
    Putere Rep
    37

Cool Pot depasi ?

Am observat ca de exemplu daca siteul X pune o stire din domeniu la ora 00:00, iar daca siteul Y pune stirea la 00:005, google vine pe siteul X, si indexeaza stirea care a fost pusa prima, iar siteul X apare in motoarele de cautare mai sus ca si siteul Y, deoarece pe el a aparut stirea mai intai.

Eu as fi interesat de metode, de exemplu daca am siteul Y, cum as putea surclasa siteul X, adica chiar daca am pus ceva pe siteul meu dupa ceva vreme dupa ce a pus si el, sa apar inaintea lui.

Multumesc
    A text that will keep you busy for a few seconds.Thanks for giving me your full attention.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    46

Implicit

Google nu claseaza mai sus site-ul care publica primul un articol, ci pe cel care il indexeaza mai repede.

Pentru ca site-ul tau sa fie indexat mai repede trebuie sa:
    • ai un numarul mare de backlinkuri - cu cat mai mare, cu atat vine mai repede.
    • continutul site-ului tau sa se schimbe cel putin in proportie de 30% fata de ultima indexare ( aicea ma refer la paginile principale - index si categorii )
    • cu cat PR unei pagini este mai mare, cu atat Google boot-ul o va vizita mai repede.
    Boingeanu Ben

necromanc este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th January 2006
    Posturi
    70
    Putere Rep
    37

Implicit

Da, dar de exemplu o stire de actualitate siteul X o pune azi, si il indexeaza.Siteul Y pune aceeasi stire dar peste 2 zile, si atunci este indexat si el.Deci siteul X a fost indexat inaintea siteului Y.

Problema este ... "Poate siteul Y sa apara in cautari inaintea siteului X, chiar daca a fost indexat la 2 zile dupa?"
    A text that will keep you busy for a few seconds.Thanks for giving me your full attention.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    46

Implicit

Orice este posibil la google, dar: duplicate content, penalizare.

Recomandat este sa mai schimbi cate ceva in articol pentru a aparea mai sus. Titlul conteaza cel mai mult sa difere, apoi scad in importanta <h1> --> <h6>. Poti sa studiezi pe viu asta la news.google.com - cam toti au aceleasi idei, dar spuse alt fel.

Ar mai intervine si Copyright-ul - nu ar fi etic sa publici ceva pe site-ul tau, fara sa ai acordul autorului.
    Boingeanu Ben

necropsique este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    45
    Posturi
    374
    Putere Rep
    38

Implicit

Sincer, cred ca faza cu duplicate content=penalizare nu exista. Asta ar insemna ca google sa fie mult prea sigur pe modul de a indexa si in momentul cand ar penaliza un site pentru duplicate content ar trebui sa fie si alti factori in afara de site age. Mi se pare prostesc.

Sunt un mosh de 70 de ani, am 1 nobel, 20 de premii ptr. draq stie ce, etc. si ma hotarasc sa imi public bucatele de munca pe net (ca asa zice nepotu' ca pot dezbate probleme asupra dantelei pe care o purta la chilotei Aristotel de ex. din fotoliu de acasa). Si din moment ce ma apuc sa public munca mea, care poate fi pe net deja de ce sa fiu penalizat ? Doar pentru ca continutul meu identic cu al altcuiva are numai 1 luna ?

Parerea mea e ca google sa poata penaliza asa ceva dupa criteriul "care e primul" ar trebui sa ajunga pe un site din prima secunda in care eu scot din robots.txt "disallow: /" indiferent daca am sau nu vre-un backlink....

In fine, propun un test. Facem o pagina axata pe un cuvant fara nici un rezultat in momentul de fatza si o dam la 10 oameni care sa o publice pe domeniile lor la 1 zi diferenta una fata de cealalta.

Parerea mea...

mike este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    20th June 2006
    Posturi
    62
    Putere Rep
    0

Implicit

eu ma bag la test. public pe domeniile mele pagina...

Dr Zun este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit

Modifica putin articolul si fa rost de 1-2 backlinks pentru acel articol

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •