Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 27 din 27

Subiect: Optimizare pentru cuvinte cheie dificile

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Cmarcu, inteleg ca esti junior, dar totusi, nu pune intrebari tampite. Pune mana si citeste, pe internet exista o baza imensa de informatii, tutoriale sau liste de discutii pe tema asta. Dupa ce te instruiesti un pic, putem purta un dialog pe teme de gen.

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Eu nu inteleg un lucru, daca ai vazut ca ai primit deja 4 5 6 raspunsuri ca e aproape imposibil fara o suma uriasa, nu inteleg de ce se mai bat campii in asemenea discutii. Pacat ca cele importante nu sunt luate in considerare ( de ce ?? pt ca nu mai e lumea la fel de pregatita cum era candva pe seopedia ).

Revenind la subiect, orice domeniu ai alege pe .com e undeva de 100 de ori mai dificil decat pe .ro - De ce ? Pentru ca asa ... sunt milioane de motive pentru a explica acel "asa".
    Facand legatura cu ce a zis Kidu, sunt de parere ca baza de informatii ce este pe seopedia e destul de mare sa ofere informatii si pentru cel mai nepriceput.

Fac parte inca din cei nepriceputi, dar nu stau sa creez topic-uri prostesti doar de dragul de a scrie.
    Acum o sa va rog sa imi scuzati tonul, si cam atat.

cmarcu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    21st March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    27
    Putere Rep
    32

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    Cmarcu, inteleg ca esti junior, dar totusi, nu pune intrebari tampite. Pune mana si citeste, pe internet exista o baza imensa de informatii, tutoriale sau liste de discutii pe tema asta. Dupa ce te instruiesti un pic, putem purta un dialog pe teme de gen.
    OK, Kidu. Daca ar fi sa caut pe internet, as putea gasi raspunsuri la toate intrebarile fara sa mai folosesc vreun forum. Problema este ca nu prea stii in cine sa ai incredere. Asa ca gasisem pe cineva care avea un prieten care facea ceva gen ce m-ar interesa pe mine, ii pun cateva intrebari, iar tu sari pe mine. Nu e nicio problema ca mi-ai scazut reputatia. De fapt nu urmaresc sa am o reputatie mare. Dar observ pe acest forum motivul pentru care nu ne merge bine ca tara exemplificat la nivel de forum. Aia care au scris peste 1500 de posturi pe un forum se considera niste zei sau semizei si nu au timp de intrebarile celor care incearca sa afle si ei cate ceva din experienta altora.
    Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva pe un forum in engleza desi am si eu cateva mii de posturi adunate, dar la mine in tara eu pun intrebari tampite. Asadar, dragi experti romani, la revedere. A fost ultimul meu mesaj pe acest forum. Administratori/moderatori: mi se poate sterge contul si toate mesajele postate. La revedere!

Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Dumneata esti absolut pe dinafara notiunilor de optimizare. Se vede din intrebarile care le pui, fara nici un dubiu. Nu functionam ca si gradinita si ma repet, pune mai intai mana si invata niste notiuni elementare ca sa poti formula intrebari si raspunsuri. Dau foarte rar reputatie + sau -, nu a fost cazul tau. Si da, iti repet, dpdv seo intrebarile, raspunsurile, nelamuririle tale sunt stupide, de incepator grupa pregatitoare. De ce sa ma obosesc sa ti disec proceduri avansate de prima pagina cand tu nu ai habar de nimic.
    Uite ce ti am scris de la inceput.. mai mult decat suficient pentru un start.

Raspunsul tau la replyurile cu chestii esentiale ale colegilor:
    Huh. Pare destul de complicat.
    Link building inseamna, printre altele, inscrierea in directoare?
    etc.

Sa nu crezi ca se tavaleste cineva pe jos de plans de grabnica ta disparitie. Posturile nu se sterg, raman pentru posteritate.

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    45
    Posturi
    983
    Putere Rep
    48

Implicit

Nu ar fi mai ok daca am avea si o sectiune pentru incepatori? Mie nu mi se pare normal ca oamenii noi, incepatori, sa fie tratati asa.

Reputatie:
    84
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    84

Implicit

Mi se pare normal sa pastram un nivel al discutilor pe acest forum. Pentru incepatori exista n alte forumuri. Daca vreti incepatori, dati drumul la inregistrari noi si sa va tineti de palarie.

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    38

Implicit

Sper sa nu deranjez pe nimeni cu acest topic, asa cum spune Kidu .. Seopedia trebuie sa pastreze un nivel ridicat de cunostinte, totusi pentur cei deja inscrisi cu cunostinte medii sau chiar 0 sunt de parere ca un topic poate fi mai mult decat suficient.

Sunt de parere ca un expert ( si avem destui pe forum ) ar putea oferi o informatie banala fara sa se mai ajunga la acest tip de raspuns ....

OK, Kidu. Daca ar fi sa caut pe internet, as putea gasi raspunsuri la toate intrebarile fara sa mai folosesc vreun forum. Problema este ca nu prea stii in cine sa ai incredere. Asa ca gasisem pe cineva care avea un prieten care facea ceva gen ce m-ar interesa pe mine, ii pun cateva intrebari, iar tu sari pe mine. Nu e nicio problema ca mi-ai scazut reputatia. De fapt nu urmaresc sa am o reputatie mare. Dar observ pe acest forum motivul pentru care nu ne merge bine ca tara exemplificat la nivel de forum. Aia care au scris peste 1500 de posturi pe un forum se considera niste zei sau semizei si nu au timp de intrebarile celor care incearca sa afle si ei cate ceva din experienta altora.
    Nu mi s-a intamplat niciodata asa ceva pe un forum in engleza desi am si eu cateva mii de posturi adunate, dar la mine in tara eu pun intrebari tampite. Asadar, dragi experti romani, la revedere. A fost ultimul meu mesaj pe acest forum. Administratori/moderatori: mi se poate sterge contul si toate mesajele postate. La revedere!
    Topic-ul este ACESTA !

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cuvinte cheie dificile?
    De broski în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 23rd October 2011, 13:54
  2. Optimizare Cuvinte Cheie in pagina!
    De danielicb în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 11th June 2011, 11:38
  3. Adwords - Instrumentul pentru cuvinte cheie
    De Florin Traian în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 8th November 2010, 15:01
  4. optimizare site pentru anumite cuvinte cheie.
    De fabby în forumul Google
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 17th September 2009, 00:33

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •