de sters1
de sters2
Gandeste-te altfel. Cineva cauta pe google haine dama si apare in cautari (sa zicem pe locul 2) url tau site.ro/category/hainedama pentru ca asa va fi indexat. Este usor de citit? Nu este mai expresiv (atat pt utilizator cat si pt Google) site.ro/haine-dama? Este curat, are si cuvintele cheie care te intereseaza si este si usor de citit.
Dar daca ai avea URL de genul acesta pentru un produs : site.ro/category/hainedama/rochiideocazieieftine. URL care iti va aparea in SERP's dupa cautarea rochii ocazie ieftine. Iti vei lua clickuri pe el?
Nu trebuie sa le citesc cand intru in site pentru ca in site am linkuri de navigare prin categorii. Citesc URL-ul in SERP's
SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.
Te sustin si eu la aceasta idee.
In plus daca pune cineva linkul pe un site e mult mai usor sa iti dai seama despre continut citind structura linkului.
Un bun exemplu este http://forum.seopedia.ro/discutii-generale-privind-optimizarea-si-motoarele-de-cautare/20784-optimizare-categorii-wordpress-2.html. E foarte usor de citit linkul.
Am lista de directoare românești gratuite și o unealtă pentru căutare de utilizatori în rețelele sociale românești.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)