No more comment, autosos; m-am lamurit cu bolduitul/nume domeniu, ma stiu/se stiu, etc. Las ca stiinta ta sa fie luminata de altii, dc.vor avea bunavointa. Sanatate.
Foarte,foarte important
Foarte important
Important
Nesemnificativ
No more comment, autosos; m-am lamurit cu bolduitul/nume domeniu, ma stiu/se stiu, etc. Las ca stiinta ta sa fie luminata de altii, dc.vor avea bunavointa. Sanatate.
Vedeti ca deviati.
Un nume de domeniu care contine keyword-urile te ajuta pe termen scurt-mediu. Dupa o perioada intervin alti factori si nu mai are o greutate asa mare.
Cu stima,
Razvan Pop
Folosirea keyword-ului in numele domeniului este apropiata de "nesemnificativ".
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Nu cumva site-ul ala e mai vechi decat al tau? Asta inseamna automat ca a adunat mai multe clickuri, mai multa importanta, mai mult respect decat al tau. Ai rabdare. Numele de domeniu e doar un factor din alti 100.
Lucian
ba da e mai vechi.de aia am vrut sa studiez cat mai multe exemple care sa-mi demonstreza contrariul la ceea ce cred eu.cu cat mai trebuie oare sa urc ??? batalia
Ultima modificare făcută de autosos; 13th August 2006 la 21:26.
Nu stiu ce inseamna "batalia" aceea. Numarul brut de backlinkuri e mai putin relevant. Conteaza calitatea lor si stabilitatea in timp a linkurilor de calitate. Pur si simplu trebuie sa ai rabdare si sa continui sa aduni linkuri, fara sa faci din asta o obsesie.
Lucian
Nesemnificativ. Uite-te la domain-ul celor mai mari site-uri: google.com yahoo.com nu contin nici un keyword
@autosos fiecare cu ce are....
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
"google" & "yahoo" nu sunt keyworduri, nu contin keyworduri si nici nu le trebuie. Ei nu sunt "niste" siteuri ci sunt cei mai mari. Ei te "obliga" pe tine sa folosesti keyworduri ca sa te poata arunca cat mai sus in cautari. Sunt marci inregistrate.
Un domeniu care contine keyworduri, de ex: "vanzari-calculatoare" sau "vanzari-imprimante" iti poate aduce un beneficiu in cautarea in google, sa zicem, insa nu pentru prea mult timp. Ia in comparatie "flamingo" cu "vanzari-calculatoare". De unde ti`ai cumpara un computer? Eu cred ca de la flamingo. Bine, e doar un exemplu. De flamingo a auzit toata lumea (ma rog...), insa de vanzari-calculatoare? Cine a auzit? A iti iasa la cautari primul, al doilea sau al treilea? Ce folos daca nu vinzi?
Bazeaza`te mai mult pe domenii care pot fi branduite. Ca atunci cand spui "google" sa stii ca e un motor de cautare, cand spui "yahoo" motor de cautare (messenger si ce`o mai fi). Ideea e ca userul sa se intoarca pe siteul tau. Nu doar ca siteul tau are niste cuvinte cheie care dau bine in google.
Domeniul poate sa contina si cuvinte cheie, de ex: "seopedia", "softpedia". SEO sunt niste cuvinte cheie, "soft" este un cuvant cheie. Insa nu asta conteaza. Conteaza ca lumea se intoarce pe site si cel mai important lucru este optimizarea pe care i`o faci (doar asta e obiectivul seopedia...) fara spam (de care o fi) si alte porcarii.
Sincer, eu daca fac o cautare pe google.com sau .ro evit siteurile care au in domeniu cuvinte cheie exagerate.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)