Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 16 din 16

Subiect: Parere expert seo

northwish este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    30th May 2011
    Posturi
    14
    Putere Rep
    0

Implicit

Multumesc pentru raspunsul bine argumentat; probabil ca valoreaza ceva si a costat mult timp si experienta pentru a ajunge aici.

Referitor la tema site-ului, este strict pentru bani si trafic. Am fost penalizat dupa cum insinuezi tu, Clax, din cauza cuvintelor cheie supra folosite. Problema e ca nu am control total asupra titlurilor generate de youtube dar cu siguranta voi face un script care sa numere aparitiile cuvintelor cheie pentru a ramane la un 3-4%.

Sunt de acord cu tine, site-ul l-am facut in urma cu cateva luni, de atunci am mai aprofundat "online marketing-ul" si nici eu nu as vrea sa fiu advertiser pe asculta-manele.ro pentru ca as pierde bani cu siguranta.

"Asculta manele" este o nisa care sincer nu stiu ce ads ar genera daca ar fi 100% targetizat.

O intrebare as mai avea: cat estimezi ca ar tine o penalizare? Pot afla? Daca fac modificarile si tin in frau aparitia keywords-urilor, mi-as putea reveni si google sa imi "repuna in functiune" site-ul?

Multumesc inca odata pentru informatia gratuita pe care o impartasiti cu totii!

felix este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    30th November 2010
    Locaţie
    Baia Mare
    Vârstă
    52
    Posturi
    1.344
    Putere Rep
    45

Implicit

Foloseste videoclipuri de pe youtube, de ce l-ar bana google?

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de felix Vezi Post
    Foloseste videoclipuri de pe youtube, de ce l-ar bana google?
    Unde este contentul lui original, ce aloare aduce site-ul lui, ce efect va avea astfel de site-uri asupra celor care cumpara publicitate?
    Google vrea sa fie perceput ca un canal de publicitate eficient pe care daca il folosesti scoti profit, astfel de site-uri afecteaza imaginea google
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Clax este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    3rd April 2007
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    574
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de northwish Vezi Post
    de atunci am mai aprofundat "online marketing-ul" si nici eu nu as vrea sa fiu advertiser pe asculta-manele.ro pentru ca as pierde bani cu siguranta.
    In cazul in care chiar ai inteles acest lucru atunci esti pe drumul cel bun, felicitari!

Citat Postat în original de northwish Vezi Post
    O intrebare as mai avea: cat estimezi ca ar tine o penalizare? Pot afla? Daca fac modificarile si tin in frau aparitia keywords-urilor, mi-as putea reveni si google sa imi "repuna in functiune" site-ul?
    Nu-ti poate spune nimeni exact, termenul minim: urmatoarea indexare a siteului, termenul maxim: nelimitat

staycu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    30th December 2010
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    274
    Putere Rep
    29

Implicit

am vazut ca intreba Felix : Foloseste videoclipuri de pe youtube, de ce l-ar bana google?

In urma cu ceva timp (2 saptamani) intrebasem pe forum la Adsense daca se pot pune reclame de la Adsense pe un site unde se face copy/paste la videoclipuri de pe youtube, iar raspunsul l-am primit rapid, si era exact cum ma asteptam :
    * Nu ai voie sa pui reclame Adsense pe un site unde se pun videoclipuri de pe youtube prin embed code, sau alte siteuri de video sharing *
    Poti pune reclamele ADSense in pagini in care nu pui videoclipuri fara continut unic.

Bineinteles, poti pune reclamele Adsense in cazul in care, iti faci content unic, dupa care pui un video la subiect ... sa stie omu' (cititorul) la ce te referi.

Seara faina sa aveti.
    Ofer servicii de Grafica si Design Publicitar in Corel Draw.

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    47

Implicit

Se pare ca Youtube spune altceva ( YouTube - Broadcast Yourself. ) cand vine vorba de reclame pe pagini ce contin codul embed. Cititi punctul "4. E." :

Prohibited commercial uses do not include:
    showing YouTube videos through the Embeddable Player on an ad-enabled blog or website, subject to the advertising restrictions set forth above in Section 4.D;
    Boingeanu Ben

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut EXPERT SEO!
    De Andreib21 în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 10th December 2010, 09:44
  2. Caut expert seo
    De cristhian35 în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 22nd November 2010, 16:02
  3. Caut expert SEO
    De zgabu în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 19th November 2010, 10:44
  4. Expert in vBulletin ?
    De CODEX în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 22nd June 2009, 14:49

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare