Ce parare aveti despre backlinkurile care vin de pe Wikipedia? Aveti..? Au vreun efect?![]()
Ce parare aveti despre backlinkurile care vin de pe Wikipedia? Aveti..? Au vreun efect?![]()
Evident ca te pot ajuta, Wikipedia rancheaza bine pentru o gramada de keywords. Nu sunt prea usor de obtinut (si mentinut) totusi.
Link-urile de pe wikipedia sunt no-follow.
Efectul poate fi simtit in trafic![]()
Am incercat si eu cu link-uri de pe wikipedia, m-am gandit ca puterea de autoritate a site-ului poate va fi luata in calcul chiar daca link-urile sunt cu nofollow dar nu am vazut nici un efect. Se pare ca Mr. G ia in serios atributul nofollow.
Eu am beneficiat de link-urile pe wikipedia. Atunci cand am scris despre subiecte care au starnit controverse, chiar fara sa le introduc eu, am primit link de pe wikipedia, fiind declarat o sursa de informare.
De ajutat, nu m-a ajutat prea mult (cred), decat in materie de trafic, intrucat mai primeam macar vreo 40-50 unici pe zi veniti doar din wikipedia.
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
si cu nofollow tot o sa iti vada link-ul bine am de la n site-uri link-uri nofollow si in google daca scriu link:site.ro il vad
Da, sunt de acord cu Play fun. Daca site-ul este bun si mai ales daca esti citat ca sursa de informare, chiar daca este nofollow , te ajuta
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)