Cititi despre "page segmentation" in contextul SEO. Ar trebui sa va lamureasca in privinta valorii unui link de pe o pagina.
Numele domeniului
Actualizarea constanta continutului
Backlinkurile
On-page SEO
Cititi despre "page segmentation" in contextul SEO. Ar trebui sa va lamureasca in privinta valorii unui link de pe o pagina.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Am gasit informatii utile despre "page segmentation" si am ajuns la concluzia ca advertorialele sunt cele mai importante.
În ordine descrescătoare ca valoare și importanță pentru eforturile de optimizare:
1. link-uri editoriale/ în text (blocul de conținut unic), în context relevant, amplasate cât mai sus în pagină (above-the-fold);
2. link-uri la sfârșitul textului, oferite drept resurse (sunt amplasate în blocul de conținut unic, însă nu sunt înconjurate de text, ci de spații “albe”;
3. link-uri în header – informații foarte vizibile utilizatorilor, deci considerate importante;
4. link-uri în sidebar / blogroll (mai mică importanță datorită potențialului de manipulare – link-uri plătite & link exchange);
5. link-uri în comentarii (potențial de spam, lipsă de relevanță, nu sunt neapărat percepute ca un vot de încredere pentru pagina către care se face trimitere);
6. link-uri în footer (istoric de spam, segment puțin vizibil vizitatorilor și ușor de manipulat atât pentru link-uri interne cât și pentru cele externe).
Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)