Buna ziua. O intrebare am si eu: domeniile scurte din 2 3 litere sunt avantajate in SERPS? Multumesc
Buna ziua. O intrebare am si eu: domeniile scurte din 2 3 litere sunt avantajate in SERPS? Multumesc
Parerea mea este ca esti avantajat oarecum indirect prin faptul ca vei avea url-uri mai scurte, mergand pe ideea ca un url mai lung este mai diluat (ai mai multe caractere sau poate mai multe keyworduri).
Un domeniu scurt e mai user Friendly, mai usor de retinut si atat. Motorul de cautare nu tine seama ca e din 3 caractere sau 5.
Ba mai mult, daca domeniul contine cuvinte cheie in el e si mai bine!
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Pai nu-i vorba de 3 sau 5 caractere, ci de diferente mai mari. Eu cred ca la fel ca si in cazul kw-ului din titlu, daca ai si in url keyword cat mai "in stanga", esti mai avantajat.
De ex. eu cred ca xx.com/keyword.html e mai bun decat xxyyzzyyggzzrttggg.com/keyword.html comparand doar dupa factorul asta.
Gresesc?
sau poate "mai in stanga" se refera la entitatile logice din url:
http://www.pozitia1.com/pozitia2/pozitia3/../pozitian
si nu la numarul efectiv de caractere;
domeniile web sunt o resursa limitata si e "destul de imposibil" pentru un site nou sa controloze numele domeniului..
de asta nici nu prea mai conteaza cum se numeste domeniul (cel putin dpdv seo);
Apropo de lungimea domeniului, ia uitati ce domeniu si-a putut cumpara cineva...![]()
![]()
![]()
![]()
Asa mai zic si eu nume bine ales dpdv SEO. E brandabil si usor de tinut minte![]()
![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)