Vad ca se confrunta 3 metode:
- dimensiune trafic organic (poate fi fraudata in abenta unui sistem de monitorizare)
- plata ptr pozitia/pozitiile ocupate
- efectuarea unor proceduri (asta implica ca tu sa stii ce trebuie sa faci si sa ai o strategie pe care i-o ceri celui ce-ti face serviciul si el nu raspunde de rezultate, dar iesi mai ieftin)
Daca nu ai un sistem de bun monitorizarea a vizitatorilor (sa memorezi la fiecare intrare in pagina IP-ul si [cuvantul cheie]/[seceventa de cuvinte cheie], sa poti exclude apoi Ip-uri ale unor free proxy, sa estimezi apoi ce tb elimnat din IP-urile asemanatoare si sa ai un sistem de centralizare a rezultatelor samd) solutia privind cresterea traficului organic poate fi o bresa prin care poti fi indus in eroare. Am porit de la premiza ca deja aceasta crestere a traficuui organic este facuta in vederea conversiei utilizatorilor.
Vad ca vorbesti de optimizarea doar pt un anumit cuvant cheie, dar optimizarea ptr mai multe cuvinte cheie poate aduce un trafic util sporit.
De mult m-am gandit la o solutie de genul acesta:
Se evalueaza cuvintele cheie importante si se ajunge la concluzia ca:
kw1 are o pondere de 30% la cautari
kw2 - 12%
kw3 - 9%
kw4 - 8%
kw5 - 7%
.........
kw20 - 1%
sa zicem ca faci asta pana ajungi la vreo 70-80% din traficul maxim posibil.
Atunci ai face un punctaj de genul: SUMA[(20-PozitieKeyword(i)) * Pondere(i)], cu i=1,20 si in fct de acest punctaj atins platesti.
Asa cred eu ca ar fi cel mai riguros.

Răspunde cu citat

automat in 90 directoare.
sii vine lui 500 euro