E permisa da sa nu afle concurenta
E permisa da sa nu afle concurenta
Salutare tuturor.
De curand mi-am facut si eu un site pe internet . Am o problema majora cu aceste cuvinte cheie . Am in cap vreo 20-30 de cuvinte cheie reprezentative si inteleg faptul ca motoarele de cautare le "citesc" pe primele 4-5 .
Eu am analizat ce cuvinte cheie are concurenta si vrei nu vrei nu ai cum sa nu pui acele cuvinte cheie .
Acum nu stiu daca pot scrie aici mai multe detalii ca sa nu se considere publicitate
Am stat si m-am gandit in aceste zile daca folosesti cuvintele cheie sa zicem ale concurentei din view source .Eu o vad ca si cand te-ai folosi de o descoperire stiintifica .
O poate folosi oricine fara sa de-a socoteala .
Am 2 siteuri in turism : Tomis Travel si Oferte Antalya
este permis dar idea este sa ai mete si title cat se poate diferit de concurecta
cu toate astea in multe cazuri anumite cuvinte cheie sunt necesare si pentru noi asa cum sunt si pentru concurenta nu?
Da, poti fura keyword-urile din sursa unui site, daca si le-a pus in meta keywords. Dar la fel de bine poti sa dai o privire pe la titlurile paginilor si sa vezi ce keywords foloseste. Insa, de unde stii ca si tu vrei sa optimizezi exact pe cuvintele respective? Cel mai bine e sa iti iei 2-3 ore liber si sa faci un keyword research organizat, sa imparti keyword-urile pe principale, secundare si long tail, sa vezi ce concurenta ai la fiecare si unde poti ajunge pe prima pagina. A doua pagina de-abia conteaza in cazul multor keyword-uri.
poti folosi atat timp cat sunt intr-o ordine diferita de cea a siteului , si sa nu contina date si nume la fel ca la concurentul tau
ex. :
site key concurent: atv Bacau, scooter bacau, Marcicasrl Bacau
site key clona: scooter bacau, atv Bacau, Marcicasrl Bacau
toate bune si frumoase pana la "Marcicasrl" este numele firmei concurente,asta am intalnit la un client de al meu , felicitari concurentei
, copiati dar macar copiati cu cap
![]()
Ultima modificare făcută de redesign; 7th July 2008 la 22:39.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)