Chiar ai impresia ca trebuie sa scriu undeva ca un continut este al unui membru sau nu ?mie, personal, imi scapa detaliile.
Tu daca gasesti pe net o poza, trebuie sa scrie IN POZA ca este copyright-ul cuiva ? Este subinteles. Daca un continut a fost copiat, dintr-o sursa originala, care sub incidenta dreptului intelectual.
SUnt convins ca voi avea suportul total al fiecarui membru care si-a scris experienta PROPRIE acolo.Ca sa fie corect cred ca ar trebui ca fiecare dintre cei care au postat in respectivele thread-uri sa-l dea in judecata pe tip insa si asa se poate discuta. Dar n-ar fi rau sa-l sperie sa se invete minte cel putin. Oricum moral nu este.
Nimeni nu avea cum sa stie acele date decat prin prisma acestei comunitati. Este singurul din Romania unde vei gasi acea lista.
Eu nu lup pentru mine, ci pentru comunitate si pentru drepturile individuale ale fiecarui membru.
Asa se ridica alte site-uri .. Furand.
Iar Daniel, ce nu inteleg eu, este de ce tot ramai aici si faci parte, daca oricum vorbesti de cacat peste tot Seopedia pe forum-ul vostru majestic Punct digital sau cum ii spune ? Oare ai dreptul sa ramai ?

Răspunde cu citat