Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Useri stersi + scrisoare de intentie

Danny-L este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st February 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    36
    Putere Rep
    36

Implicit Useri stersi + scrisoare de intentie

Cred ca s-a gresit cand s-au sters acei useri cu 0 post-uri intr-o saptamana. Sunt de acord sa se stearga conturile inactive, dar o saptamana??? Se putea mari intervalul macar la o luna...De exemplu eu, nu sunt sigur, dar nu cred ca am postat ceva in prima luna, si cred ca sunt multi ca si mine...
    La fel si chestia cu inscrierea doar dupa o scrisoare de intentie...Nici mie nu-mi place cand sunt mult prea multi useri, dar in cazul acestui forum nici nu se pune discutia de asa ceva...cel putin nu inca.
    Sunt perfect de acord cu reguli mai stricte in legatura cu reclama, post-uri in afara subiectului, etc, dar pentru un utilizator nou nu cred ca-i o idee buna chestia cu limitarea accesului doar pe baza de scrisoare de intentie sau a nr de post-uri.

"Aici nu unii scriu experienta , si altii fura si aplica."
    - Nu cred ca-i cineva obligat sa "divulge" informatii pe care le considera mai personale, obtinute din experienta si teste. Cred ca fiecare a acumulat mai multa sau mai putina cunostinta in SEO citind articole, facand teste, dar mai ales citind sau participand la discutii pe forum-uri...De ce sa fii egoist si sa nu impartasesti putin din ce ai acumulat in timp si altora, la fel cum altii au facut cu tine?

Aceste masuri cred ca trebuiau supuse discutiei publice intai, inainte de a se executa.

Parerea mea...
    Astept reactii, opinii...

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    45

Implicit

Ideea de baza este ca "Exista reguli, si ele trebuiesc respectate!"...
    Nu este nimeni obligat sa fie de acord cu ele, sa se inscrie, sa isi divulge date personale, etc ... Asta e politica forumului, si cui nu ii place sau nu este de acord, este liber sa aleaga ...

Este momentul potrivit pt o astfel de "interventie" ?
    Cred ca da .. Sau ar fi mai potrivita cand vot fi 1000+ utilizatori din care activi max. 70 ? Ar fi un calvar sa sortezi atunci... !

Totul este spus ca o parere personala, si in general eu asa fac ... Daca nu imi convine sau am vreo problema, nu intru in joc ... Dar daca intru, incerc sa ma supun regulilor existente...

danic este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th November 2004
    Locaţie
    Timisoara, Timis
    Vârstă
    42
    Posturi
    255
    Putere Rep
    0

Implicit

Sunt perfect de acord cu decizia lui Cristi (cea cu scrisoarea de intentie).
    Pe langa aceasta, mai propun si stergerea tuturor conturilor care, in decurs de cateva zile de la inregistrare, nu au postat pe forum. Faptul ca esti aici pe forum nu e un drept, e un privilegiu!

Trebuie sa ne ajutati sa va ajutam!

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Danny-L, cel putin un post il poti face aici.
    Apoi, daca tot vrei sa inveti (ma refer la ei, nu la persoana ta) consider ca ai niste intrebari la care vrei sa aflii raspunsuri. Conturile se pot face oricand.
    Ideea cu scrisoarea de intentie e foarte buna. Cred ca preferam sa oferim sau sa nu se ofere informatii de calitate care sa ne folosesca. Userii isi puteau "rezerva" un loc aici prin postari in topicurile in care nu au un subiect specific.

Vorba lui danic ™ , e un privilegiu. Seopedia nu e un serviciu care sa stea la dispozitia unor persoane. Vrei sa stai aici..foarte bine..ti se cere participare. Atat. Nu ai ce spune, dar ai nevoie totusi de informatii? Ai doua variante: ori urmaresti topicurile dinafara forumului ori postezi si ramai.

Vazand lucrurile din alt punct de vedere: ce e asa de greu sa ai o participare (prin posturi) pe un forum care te intereseaza si iti ofera nenumarate informatii?
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Emgos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    3rd June 2005
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    71
    Putere Rep
    36

Implicit

Si in esenta cu ce deranjeaza o persoana cu un cont pe seopedia care nu este activ? Daca omu e nou in domeniu si spune cateva dume i se da peste nas (na asha crede omu ca e bine, si a spus parerea lui), poate prefera doar sa citeasca la inceput si si-a facut cont in primul rand din respect si poate mai tarziu cand va fi sigur pe ce gandeste va si spune pe acest forum.

Eu am vrut sa ma inscriu pe acest forum inca de la inceput dar fiidnca nu erau decat vreo 20 de useri nu am facut-o si am preferat un alt forum cu un numar mai mare de utilizatori inscrisi, poate se intelege ce vreau sa zic, in acest caz numarul a facut diferenta nu cat de experti sunt unii si cat de slabi dar multi sunt ceilalti... e clar ca unde sunt mai multi se afla si se discuta si mai multe.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th November 2004
    Locaţie
    Timisoara, Timis
    Vârstă
    42
    Posturi
    255
    Putere Rep
    0

Implicit

@Emgos: Scopul nostru este calitatea, nu cantitatea. La ce bun un forum cu 20.000 de utilizatori, daca doar 100 dintre ei sunt activi?
    Cui i s-a dat peste nas? Arata-ne cazuri concrete ca sa le putem corecta.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

"Daca omu e nou in domeniu" si nu vrea sa participe la activitatea forumului poate vizualiza topicurile si dinafara forumului.

Chiar daca i se da peste nas, nu cred ca il da cineva afara de pe forum. Dimpotriva i se indica topicurile in care isi poate gasi informatiile sau i se ofera explicatii.

E decizia noastra. Va rog sa o respectati.
    Puteti merge pe orice alt forum. Decizia a fost luata si deci nu stiu ce ar mai putea fi schimbat. Eventual daca doriti veniti cu imbunatatiri.
    Mai multi nu inseamna si calitate.

Cei care vizualizeaza din afara, vor sa vada informatii care sa le foloseasca. Certuri si alte "flame-uri" sint disponibile pe alte forumuri. Nu are rost sa pierdem timul nici al nostru si nici al lor cu lucruri care nu ne/ii intereseaza.

Subiectul forumului e SEO si tot ce e legat de SEO.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Emgos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    3rd June 2005
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    71
    Putere Rep
    36

Implicit

Am explicat mai sus la ce e buna cantitatea, se prefera un forum cu mai multi utilizatori fiindca asa e sa fie ... "efect de turma"

Nu am sa stau sa caut acum cui i se dat peste nas prin tot forumul dar cu siguranta imi aduc aminte ca a existat ... de genul cum iti sustii parerea ( e doar o parere) sau nu face spam din primul mesaj ( si daca isi face si omu reclama care e problema), fiecare se afirma cum poate.

necropsique este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    43
    Posturi
    374
    Putere Rep
    36

Implicit

S: (n) forum (a public meeting or assembly for open discussion)
    S: (n) forum, assembly, meeting place (a public facility to meet for open discussion)

Dupa cum vedeti in ambele se gaseste cuvantul public.

Dar de ce sa ma agit, asta este web-ul romanesc... parca imi aduc aminte acum 7 ani cand aveam un canal pe mirc si ma simteam deosebit pe tema asta....

Daca acesta este un forum atunci lasati-l asa cum este, discutii libere sau tematice, informare, daca omul are ceva de zis, zice, daca nu , nu... nimeni nu fura nici o informatie, poate cineva invata ceva si e uun lucru bun, dar nimeni nu poate fura nimic de aici.. Daca nu, atunci nu vad de ce nu ati face inregistrari pe baza de taxa, si pana nu da omul banul sa nu vada nimic..

In fine... nimic de spus.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th November 2004
    Locaţie
    Timisoara, Timis
    Vârstă
    42
    Posturi
    255
    Putere Rep
    0

Implicit

Despre ce vorbesti, @necropsique? Cine a pus problema unei taxe? Vezi, acesta este modul in care se propaga zvonurile! Urmatorul care va citi postul tau va spune: "Vai! Nesuferitii astia vor taxa de inscriere!".
    Si paralela cu IRC-ul e total neavenita. Nu ne simtim deosebiti, incercam doar sa facem ceva de calitate.
    Meditez acum si la cuvintele lui @Krumel care zicea candva sa nu impartim invitatii de GMail pe aici... Avea perfecta dreptate. Nu avem nevoie de useri care sa se inregistreze doar ca sa ceara o invitatie de GMail. Nu avem nevoie de utilizatori care sa se inregistreze doar ca sa faca spam prin mesaje de genul "intrati pe, ca sa...". Nu avem nevoie de useri care isi fac un cont doar de dragul de a avea cont aici.

Numai bine!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Useri la vanatoare de posturi.
    De Sebastian în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 10th March 2009, 16:12
  2. Scrisoare catre liceeni
    De vmariusgl în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th March 2009, 11:35
  3. Inregistrarea unui cont - Scrisoare de intentie - NU mai este valabil
    De Cristian Mezei în forumul Regulile si politica noastra
    Răspunsuri: 0