Cred ca s-a gresit cand s-au sters acei useri cu 0 post-uri intr-o saptamana. Sunt de acord sa se stearga conturile inactive, dar o saptamana??? Se putea mari intervalul macar la o luna...De exemplu eu, nu sunt sigur, dar nu cred ca am postat ceva in prima luna, si cred ca sunt multi ca si mine...
La fel si chestia cu inscrierea doar dupa o scrisoare de intentie...Nici mie nu-mi place cand sunt mult prea multi useri, dar in cazul acestui forum nici nu se pune discutia de asa ceva...cel putin nu inca.
Sunt perfect de acord cu reguli mai stricte in legatura cu reclama, post-uri in afara subiectului, etc, dar pentru un utilizator nou nu cred ca-i o idee buna chestia cu limitarea accesului doar pe baza de scrisoare de intentie sau a nr de post-uri.
- Nu cred ca-i cineva obligat sa "divulge" informatii pe care le considera mai personale, obtinute din experienta si teste. Cred ca fiecare a acumulat mai multa sau mai putina cunostinta in SEO citind articole, facand teste, dar mai ales citind sau participand la discutii pe forum-uri...De ce sa fii egoist si sa nu impartasesti putin din ce ai acumulat in timp si altora, la fel cum altii au facut cu tine?"Aici nu unii scriu experienta , si altii fura si aplica."
Aceste masuri cred ca trebuiau supuse discutiei publice intai, inainte de a se executa.
Parerea mea...
Astept reactii, opinii...