Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 20 din 20

Subiect: Useri stersi + scrisoare de intentie

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Faza asta cu furatul s-a dus cam departe. Nu e ideea de furt. Din poment ce informatiile sint vizibile si dinafara forumului, de ce sa faci un user? Doar pentru prezenta? Ce prezenta din moment ce nu ai nici un aport la discutiile de pe forum?
    Conditionarea prin numarul de posturi sau scrisoare de intentie nu face ca un forum sa nu aibe discutii libere. Nu are nici o treaba lucrul asta.

Mi se pare ca se duce exagerat de departe discutia. Hotararea a fost luata (nu de catre mine) si cred ca trebuie respectata. Orice forum are niste reguli impuse de cei care l-au infiintat. Aportul nostru al userilor e sa facem regulile convenabile noua. Dar fara sa schimbam forma initiala.

Vorba multa nu aduce nimic bun.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Emgos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    3rd June 2005
    Locaţie
    Constanta
    Posturi
    71
    Putere Rep
    37

Implicit

Originally posted by Krumel
    [b] Orice forum are niste reguli impuse de cei care l-au infiintat. Aportul nostru al userilor e sa facem regulile convenabile noua. Dar fara sa schimbam forma initiala.
    Ma distreaza ideea asta, chiar asa tre sa te limitezi la ce ti se da voie?

De cate ori pana acum si cate legi nu s-au schimbat, chiar si cele ce stateau la fundamentul unor societati de invidiat acum (atunci erau primitivi) nu are rost sa dau exemple, se pot cauta pe google.

Sunt inregistrat de ceva timp pe searchenginewatch.com si nu am postat nici un mesaj dar nu am auzit de genu asta de masuri pentru a se ajunge la calitatea aboluta.

In fin, faceti ce vreti cu forumul, e al vostru.. sunt doar pareri.

necropsique este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    44
    Posturi
    374
    Putere Rep
    37

Implicit

De ce nu pot vedea "Utile" decat daca sunt logat ? De ce nu pot vedea o buna bucata din forumul de la softpedia daca nu sunt logat ?

Stie toata lumea f. bine ca majoritatea forumurilor contin topicuri vizibile doar membrilor....

"Utilizatorii nostri au scris un numar de 4333 articole". Daca de abia acum am dat de forumul asta, de ce nu imi lasi ceva timp sa citesc cele 4300 de articole inainte sa pun o intrebare stupida care a mai fost pusa de 10 ori inainte.......

Si ce rost are sa ma prezint cu o luna inainte de a posta cu adevarat... cu un post de genul "Salut, ma numesc, acum citesc forumul langa cei inca 100 de useri ca mine.. va anunt daca nu inteleg ceva"..

In fine, subscriu la ce a spus Krumel mai sus.. Vorba multa nu aduce nimic bun.

Danny-L este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    21st February 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    36
    Putere Rep
    37

Implicit

Din poment ce informatiile sint vizibile si dinafara forumului, de ce sa faci un user?
    Prima chestie (si singura, ce-i drept) care-mi vine in minte, e ca, logat fiind, poti urmarii discutiile mult mai usor, citind doar mesajele noi.

Conditionarea prin numarul de posturi sau scrisoare de intentie nu face ca un forum sa nu aibe discutii libere.
    Nu, dar limiteaza aceste discutii prin faptul ca multe persoane nu s-ar inscrie (ma insel eu sau aceste conditii aduc mult a birocratie ?). De exemplu, daca aceasta regula era valabila de la inceput, eu cu siguranta nu m-as fi inscris si cred ca nu-s sigurul. Explicatia mea?
    1.Nu trimit mailuri decat prietenilor, partenerilor. Pentru mine e o pierdere de vreme sa scriu, sa trimit un mail in care sa incerc sa explic cuiva intentiile mele referitoare la participarea la discutii intr-un forum.
    2.Numarul de post-uri nu are nici o legatura cu calitatea informatiilor, nu-i direct proportionala (imi amintesc ca acum vreo luna cred, cineva a ajuns la performanta sa posteze de vreo 100 ori in 3 zile, in weekend, marea majoritate a post-urile fiind in afara subiectelor discutate).

Aportul nostru al userilor e sa facem regulile convenabile noua.
    De aia m-am si intrebat de ce nu s-au luat deciziile astea dupa o eventuala discutie publica.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Danny-L orice "navigator" care stie ce e un forum, stie ca ultimul mesaj e cel din ultima pagina. Explicatia data de tine e un moft doar pentru ati sustine afirmatiile. Mergi pe orice forum si daca dai pe ultima pagina ( crescator de la 1 la...) o sa gasesti ultimul post.
    Apoi din interiorul unei categorii daca te uiti in dreapta si urmaresti un topic stii ca numele celui scris in dreptul topicului, e ultima postare.

Acum chiar nu vreau sa fac un tutorial despre urmarirea topicurilor dinafara forumului sau din interior.
    Ceea ce spui tu nu se justifica.

Daca iti este frica sau nu ai justificarea necesara pentru a intra intr-un forum dupa niste cerinte (care defapt nu sint decat un fel de "protectie" - sint useri care au dorit ca topicul Utile sa ramana ascuns) e pierderea ta. Vrei sa intri in joc..joaca dupa niste reguli.

Pentru ca, daca nu te superi, adminii acestui forum au decis asta. Discutia publica o facem si acum. Dar se prefera sa se justifice lucruri care nu au nici o legatura cu acest forum.
    Au fost stersi useri care nu au fost logati deloc. Isi pot face oricand alte usere.

Nu cred ca e un capat de tara pentru nimeni.

Faceti un "voting" daca doriti sa schimbati ceva. Majoritatea decide. Ca sa scapam de "birocratie".
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    44
    Posturi
    374
    Putere Rep
    37

Implicit

Originally posted by danic
    [b]Despre ce vorbesti, @necropsique? Cine a pus problema unei taxe? Vezi, acesta este modul in care se propaga zvonurile! Urmatorul care va citi postul tau va spune: "Vai! Nesuferitii astia vor taxa de inscriere!".
    Si paralela cu IRC-ul e total neavenita. Nu ne simtim deosebiti, incercam doar sa facem ceva de calitate.
    Meditez acum si la cuvintele lui @Krumel care zicea candva sa nu impartim invitatii de GMail pe aici... Avea perfecta dreptate. Nu avem nevoie de useri care sa se inregistreze doar ca sa ceara o invitatie de GMail. Nu avem nevoie de utilizatori care sa se inregistreze doar ca sa faca spam prin mesaje de genul "intrati pe, ca sa...". Nu avem nevoie de useri care isi fac un cont doar de dragul de a avea cont aici.

Numai bine!

La naiba, mi-am spus ca o las balta.... dar nu pot.

danic, evident ca nimeni nu a pus problema unei taxe.. am vrut sa scot in evidenta o parte extrema a problemei, atat. Daca se discuta despre un breakthrough in keywords research de exemplu poti ascunde forumul respectiv, eventual pui si o taxa stiind ca cei care citesc se pot folosi de informatiile respective in folosul propriu... daca nu, atunci lasa informatia sa zboare liber.. ca ptr. asta e net-ul, si eventual facand asta poate pe langa 100 de useri care nu posteaza nimic se vor alatura alte creiere valoroase... fara sa fie indignati de ideea unei scrisori de intentie sau a altor cerinte de genul asta (si pana la urma ce va asteptati sa vedeti scris intr-o scrisoare de intentie ?).

Sincer nu cred ca zvonurile se pot propaga in felul asta.. un vizitator trebuie sa ajunga la postul respectiv citind pana acolo... cel putin asa mi se pare normal. Daca cineva citeste cate o informatie pe bucatele cautand poze eventual atunci nu inteleg de ce il vrei aici, sau de ce te intereseaza opinia lui...

Be as you wish, i obey.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Originally posted by necropsique
    [b]De ce nu pot vedea "Utile" decat daca sunt logat ? De ce nu pot vedea o buna bucata din forumul de la softpedia daca nu sunt logat ?
    De ce ai impresia ca noi suntem aici ca sa aratam lumii cum se construieste o nava spatiala, si sa o facem gratis, zi si noapte, cand ploua, cand imi moare cainele, chiar daca ma injura unul care nu-l cunosc ?

Crezi ca un user nou s-a nascut cu dreptul de a scrie in acest forum ?

I rest my case. Coi ii convine, e ok. SUnt aprox 50 membrii pe acest forum activi, care ii cunosc indeaproape, si care nu cred ca se plang de vreuna din plangerile tale.

Asta pentru ca sunt activi si participa la acest forum. Cine participa are parte.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    44
    Posturi
    374
    Putere Rep
    37

Implicit

Stai linistit Cristi, nu ma plang de nimic. Pur si simplu mi-am exprimat opinia. Indiferent de ce reguli veti impune probabil ca voi fi pe aici in continuare. Sper totusi sa nu aiba forumul nimic de pierdut pe tema acestor reguli.

Cred ca topicul acesta se cam incheie aici, din moment ce s-a facut un pool pe tema asta si se pot vedea rezultatele, care au mai mult de spus decat orice discutie aici.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Originally posted by necropsique
    [b]Indiferent de ce reguli veti impune probabil ca voi fi pe aici in continuare. Sper totusi sa nu aiba forumul nimic de pierdut pe tema acestor reguli.
    Iti multumesc pentru ce ai spus.

Regulile exista doar pentru a face o comunitate mai stransa. Fiecare sa invete.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit Re: Useri stersi + scrisoare de intentie

Originally posted by Danny-L
    [b]Cred ca s-a gresit cand s-au sters acei useri cu 0 post-uri intr-o saptamana. Sunt de acord sa se stearga conturile inactive, dar o saptamana???
    Daca te vei uita atent in lista de useri, vei vedea useri cu 0 posts, inca de o luna si ceva in urma. AM sters cei care erau mai vechi de 1,5 luni.

Useri inactivi nu inseamna useri cu 0 posts. Un user inactiv poate sa fie si unul care are 200 posts, dar care nu a mai scris de ceva timp. Acesta din urma nu va fi sters.

Regula era pt useri cu 0 posts.

SI s-a marit termenul la 2 saptamani.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Useri la vanatoare de posturi.
    De Sebastian în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 10th March 2009, 16:12
  2. Scrisoare catre liceeni
    De vmariusgl în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th March 2009, 11:35
  3. Inregistrarea unui cont - Scrisoare de intentie - NU mai este valabil
    De Cristian Mezei în forumul Regulile si politica noastra
    Răspunsuri: 0