Am citit si m-a impresionat:
http://tudorchirila.blogspot.com/200...e-liceeni.html
Am citit si m-a impresionat:
http://tudorchirila.blogspot.com/200...e-liceeni.html
Frumos manifestul. Parerea mea e ca trebuie sa muncim vreo 50 de ani la capacitate maxima (adica de vreo 10 ori mai mult decat acum) pentru a recupera diferenta fata de Europa.
Eu aplic principiul munceste, munceste, munceste si rezultatele sunt foarte bune.
Frumos, scris pe un ton care pe un liceean probabil ca l-ar impresiona. Sunt convins ca si Tudor, scriind acel articol isi da seama ca o mare parte din el e un fel de bla bla care, speram, inspira, dar care nu e musai sa se si probeze. Oricum, e clar ca Tudor Chirila a mostenit din talentul tatalui sau (cine i-a citit vreuna din carti stie de ce spun asta).
Noi ca generatie suntem inca una semi-ratata (si daca privim cinic istoria societatilor, e un prag pe care toti l-au trecut), dar o putem salva pe urmatoarea.
câtă dreptate... trist
Pe mine... nu m-a impresionat. Nu ştiu de ce dar nu m-a impresionat. E ciudat că el ştie ce-i de făcut pentru a salva ţara. Am întrebat săptămâna trecută pe un profesor de filozofie ce crede el că s-ar putea face pentru a salva ţara, atunci s-a pus pe gânduri. Jumătate de minut nu s-a clintit apoi a spus: "Nu ştiu."
Sunt sceptică, poate din pricina asta nu m-a impresionat. Totuşi, dacă s-ar găsi mai mulţi ca Tudor, poate ar fi o şansă să schimbe cursul apei.
Eu as pune altfel problema : cati ar vrea sa fie o schimbare radicala?
Cam fortata toata scrisoarea.
Suna bine, si impresioneaza... daca ai 14-15 ani. Sau daca vrei sa pari mai "inteligent" si sa te lauzi ca pe tine "te-a marcat".
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Acesta e tristul adevar. Modelele nu mai exista sau nu prezinta interes pentru tineri.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)