Pagina 5 din 7 PrimulPrimul ... 34567 UltimulUltimul
Rezultate 41 la 50 din 64

Subiect: Propunere

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Putin si bun ar fi suficient probabil pentru o astfel de arie. Insa de loc si doar acces la informatii, nu prea cred. Motivele gen lene, sau nu au nimic de adaugat nu prea stau in picioare. Chiar niciodata nu poate o astfel de persoana sa dea un sfat? Niciodata nu are nimic de adaugat? Sau pur si simplu nu stie sa raspunda?

@inscaun, s-a decis deja ca nu va fi nici o taxa ci o zona pentru schimb de idei, intr-o atmosfera calma si in acelasi timp privata, ferita de ochii celor care doar doresc sa ia si sa nu dea nimic inapoi. Un loc in care sa invatam cu adevarat ceva unii de la altii.

Nu cred ca vreunul din noi ar avea ceva de ascuns atat timp cat primeste inapoi informatii de aceeasi calitate. Si rezultatul ar fi doar cresterea valorii serviciilor noastre. Insa nu cred ca vreunul din noi doreste sa ajute cu informatii gratuite (si nu la nivelul seo mediu spre basic la care se discuta acum) firmele de SEO care cer o multime de bani doar pentru un sfat.

p.s. voi chiar credeti ca nu suntem cititi? "Currently Active Users: 80 (18 members and 62 guests)" De ce sunt de 4 ori mai multi guests? Ce ofera ei forumului?
    Ultima modificare făcută de Ioan Margineanu; 22nd June 2007 la 00:05.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Implicit

alinush, postul rar si bine facut aduce reputatie. Atitudinea aduce reputatie. Reputatia ar trebui sa aduca acces in zona respectiva.

Dar cred ca am transformat initiativa asta in paranoia.

Toti vrem informatii care sa ne ajute, dar sa posteze altii..sau sa fie gata postate.

Nu cred ca o sa conteze reputatia decat ca persoana si ca activitate.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

GExGE este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    373
    Putere Rep
    39

Implicit

Eu nu sunt de acord sa se faca o sectiune privata pt memri de top ai forumului. Chestia asta au facut-o si cei de la L@R nu cu mult inainte de a ramane pustiu. A mai spus cineva mai sus: cand vreau sa deschid un topic sau sa postez ceva, sa ma intreb daca sa pun pentru restricted area sau pt free area ar fi cam nasol ...

Avand in vedere situatia, cred ca pasul urmator care trebuie facut este promovarea thread-urilor care au informatiile cele mai importante (asta daca o reorganizare in threaduri noi, centralizate, pe categorii, etc ar lua prea mult timp.), dar si promovarea functiei de cautare. Eventual sa scrie mare cand se deschide un nou topic: "Esti sigur ca ai cautat in forum si nu s-a mai discutat nimic despre ce vrei sa intrebi ?".

De asemenea mici schimbari in regulament: Interzicerea posturilor in care un membru pur si simplu intreaba cat ar costa un site/domeniu - pur si simplu sa-l puna la vanzare si vede el cat da lumea pe el.

Subliniez si eu importanta punctelor de reputatie - un feature al forumul care trebuie din nou promovat.
    moviereads.com - flip pages, not content

Sputz este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    15th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    172
    Putere Rep
    35

Implicit

Trebuie gandit si urmatorul caz:

Sunt multi care intra, cer ajutor si il primesc. Au maximum o saptamana pe forum si habar n-au ce-i aia reputatie, dar sa adauge reputatie celui/celor care l-au ajutat.

Probabil ca sistemul de reputatie ar trebui "bagat in ochi" celor care intra in categoria de mai sus. Poate in mailul de primire de raspuns, sau primul raspuns sa contina un link catre "Informatii despre sistemul de reputatie".

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    38

Implicit

Ok. Am inteles ca am gresit cu ideea posibilei asemanari intre acest forum si cel phpld in cazul in care se va crea aici acea zona. S-au facut remarci vis-a-vis de acel forum pe care nu le sustin, dar nu intru in discutii ca n-are rost.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    50
    Posturi
    369
    Putere Rep
    38

Implicit

Nici eu nu cred ca ar aduce ceva nou / bun o sectiune privata. Motivele principale pentru care au decazut L@R si WMcorner@softpedia sunt 3:

1. utilizatorii interesati de subiecte au tot mai putin timp liber
    2. utilizatori noi apar din ce in ce mai putini, din varii motive, nu in ultimul rand fiindca sunt din ce in ce mai putini tineri interesati sa se apuce de web (comparati pe Bestjobs numarul de aplicari la joburi de PHP-ist si numarul de aplicari la agent de vanzari)
    3. au aparut forumuri mai bune, specializate, cum e de exemplu Webdesignbox

O alta cauza cred ca ar fi si dezumflarea ideii de SEO. Vreo 2 ani tot novicele care avea un site de 2 lei credea ca daca face "SEO" incep sa i umfle buzunarele. SEO costa 2 lei. Deci, cu 2 lei devii miliardar. Entuziasmul de inceput al pietei a cam trecut din motive obiective si pe aici au ramas oamenii care fac profesionist treaba asta si se preocupa permanent de problema, nu doar pentru o vara.
    Lucian

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Da, vad ca parerile sunt foarte impartite si sunt argumente bune si de o parte si de alta... Dar... ceva trebuie facut... Si daca facem sectiunea respectiva, si sa spunem ca nu va avea succesul scontat, ce ne-ar opri sa o facem publica (zona privata) si sa revenim la momentul actual cu toate informatiile pe fata? nimic.

Pana nu incercam, nu avem de unde sa stim daca ar fi o idee cu adevarat buna sau nu... Exemplul altora nu e de ajuns, nu se aplica peste tot... Nu vad ce ar avea forumul de pierdut din aplicarea acestei idei, la fel de bine cum vad ce are de pierdut daca o tinem in continuare in amorteala asta si firbem aici in sos propriu... eventual condimentat din cand in cand cu cate o cearta... nu?!

ibis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th September 2006
    Locaţie
    Bugibba
    Vârstă
    46
    Posturi
    215
    Putere Rep
    36

Implicit

Dupa cum ati observat din posturile anterioare, sint total de acord cu o astfel de sectiune privata. Mai mult decit atit, cei care au vazut ce am postat eu pe forumul acesta si-au dat seama ca nu prea am sanse sa fiu acceptat in respectiva sectiune.
    Desi nu am intrebat de tag-uri, sau de cum pot ajunge primul pe Google la cuvintul "free" eu mai mult am cerut ajutor, decit sa dau sfaturi. Dar, am fost, de fiecare data, ajutat. De ce sint de acord cu o astfel de sectiune, daca stiu ca am sanse minime sa fiu acceptat? Pentru ca nu voi parasi, de nici o culoare, seopedia.
    Dimpotriva (cred ca nu voi fi singurul care sa gindeasca asa), voi incerca sa ajung in "camera privata", fiind mai activ pe forum. Ma indoiesc de faptul ca cei acceptati in zona privata se vor inchide acolo si vor uita de ceilalti. Dar, sincer, si eu m-am saturat sa citesc pe forum doua subiecte interesante si 10 despre cum se pune "alt" la o imagine. Eu cred ca va creste calitatea forumului. Ideea este ca, prin aceasta sectiune, sa ne implicam toti in eliminarea celor care vin aici doar pentru ca nu au alta treaba.
    Si cred ca ar trebui facute niste modificari si in regulament: cei care pun intrebari "cuminti", dar considerate de noi ca fiind deplasate, sa nu se supere daca vor vedea ca le-a disparut postul, pentru ca a fost sters de moderatori sau de admini.

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    46

Implicit

Mda, dupa 8 zile de la "marele fulger" am iar internet asa ca imi pot da si eu cu parerea
    Sunt de acord cu aria privata care sa contina informatii de calitate. Mi se pare aiurea ca multi useri noi incep sa puna intrebari fara sa caute daca s-a mai intrebat asa ceva si fara sa citeasca nimic de pe forum. Multi se asteapta ca la orice intrebare, oricat de banala, ceilalti useri sa sara si sa raspunda. Tot aiurea mi se pare sa vii pe forum de SEO cu un site si sa intrebi ce ai putea sa optimizezi la el, sitele neavand nici o urma de optimizare, de nici un fel. Pai ia tata si citeste posturile, ca sunt o gramada despre optimizare, fa acolo o optimizare minima si dupa aia vino si intreaba ce ar mai fi de optimizat. La asta m-am si gandit cand am initiat Mic ghid de optimizare SEO. Dar vad ca si dupa ce s-a postat o gramada la acel subiect, in continuare au aparut siteuri la review fara nici un pic de optimizare.

Sunt de acord cu parerea lui toto, daca aria privata nu aduce nimic bun, o facem publica. Dar pana nu incercam, n-o sa stim cum e.
    Si sunt de acord si cu Cristi Mezei, propunem mebrii nu pe baza numarului de posturi, ci pe baza calitatii posturilor. Stiu membrii care nu au posturi multe, dar sunt posturi de calitate care au adus valoare comunitatii.

Deci propun propunerea ( ) de membrii pe baza de propunere si poll.

Tii, cat am vorbit! O fii lipsa internetului de vina ?
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    46

Implicit

De o vreme se tot observa o scadere a calitatii posturilor, o mai scazuta prezenta pe forum a userilor ( intru si eu aicea ), dar in acelasi timp si cresterea numarului de "pusti de 13-14 ani" care posteaza doar sa se afle in treaba.

Eu vad 2 solutii pentru a relansa forumul.

1. ideea sustinuta si mai sus - o categorie speciala pentru useri avansati si dornici de pareri diferite. Nu intru in detalii.

2. Sa dam drumu odata la site-ul www.seopedia.ro. Sa discutam intr-un alt topic mai in detaliat ce sa contina, poate ceva nou pe piata romaneasca ce sa-i atraga pe useri. De design si script se gaseste cineva, ma ocup eu daca nu sare nimeni.
    Boingeanu Ben

Pagina 5 din 7 PrimulPrimul ... 34567 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Propunere
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 4th November 2009, 03:17
  2. propunere
    De Mascka în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th February 2007, 22:11
  3. Propunere
    De jeremy în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th June 2006, 22:04
  4. Propunere
    De FireEyes în forumul Discutii administrative