Putin si bun ar fi suficient probabil pentru o astfel de arie. Insa de loc si doar acces la informatii, nu prea cred. Motivele gen lene, sau nu au nimic de adaugat nu prea stau in picioare. Chiar niciodata nu poate o astfel de persoana sa dea un sfat? Niciodata nu are nimic de adaugat? Sau pur si simplu nu stie sa raspunda?
@inscaun, s-a decis deja ca nu va fi nici o taxa ci o zona pentru schimb de idei, intr-o atmosfera calma si in acelasi timp privata, ferita de ochii celor care doar doresc sa ia si sa nu dea nimic inapoi. Un loc in care sa invatam cu adevarat ceva unii de la altii.
Nu cred ca vreunul din noi ar avea ceva de ascuns atat timp cat primeste inapoi informatii de aceeasi calitate. Si rezultatul ar fi doar cresterea valorii serviciilor noastre. Insa nu cred ca vreunul din noi doreste sa ajute cu informatii gratuite (si nu la nivelul seo mediu spre basic la care se discuta acum) firmele de SEO care cer o multime de bani doar pentru un sfat.
p.s. voi chiar credeti ca nu suntem cititi? "Currently Active Users: 80 (18 members and 62 guests)" De ce sunt de 4 ori mai multi guests? Ce ofera ei forumului?

Răspunde cu citat
asa ca imi pot da si eu cu parerea