Mai, voi nu cititi ce a scris Cristi?Mi se pare fair si destul de clar.
p.s. sa mai vorbim de autoritatea adminilor![]()
Mai, voi nu cititi ce a scris Cristi?Mi se pare fair si destul de clar.
p.s. sa mai vorbim de autoritatea adminilor![]()
cr0n1cal
Nu am idee daca se poate chestia asta cu reputatia. Sa vedem ce zice Cristian..el le stie.
O sa vedem.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Am spus si mai sus.. ideea este interesanta... pentru ca, cel putin pentru mine, si cred ca nu sunt singurul, forumul a ajuns la un punct critic... da impresia ca mai mult nu se poate... este plafonat si trebuie facut ceva in sensul asta.
Este foarte buna ideea cu zona cu acces limitat. La fel, gasesc interesanta si propunerea lui Krumel, cu acces pe baza de reputatie, dar trebuie facut in asa fel incat sa nu poata ca doi prieteni, sa isi dea unul altuia reputatie pana aduna punctele necesare pentru acces in "area 51" ...
Toata ideea asta insa, nu va avea succes daca cei cu acces in zona nu vor da valoare prin informatii si ajutor reciproc... Deci ? ce facem ? cum facem ? Are rost? Ne vom tine de ideea initiala sau vom uita dupa un timp ce am vrut sa facem si ne plafonam iar??
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Probabil va ajunge si "Area 51" la o plafonare dar daca nu facem nimic ramanem la nivelul curent: alturi, titluri, taguri, keyword-uri diferite pentru fiecare pagina, etc.
P.S. probabil unii dintre voi au experienta SoftPedia unde, din pacate, pe Webmaster Corner nu se mai poate discuta nimic serios. S-a ajuns la
- cum imi uploadez site-ul
- cum centrez o imagine
- ce programe recomandati pt crearea de site-uri?
- html poll![]()
Ultima modificare făcută de Ioan Margineanu; 22nd June 2007 la 00:13.
Logica mea e simpla: dand reputatie (pozitiva sau negativa) triem userii.
Daca un user obtine reputatie mare de la prieteni si noi vedem ca defapt reputatia e data "artificial", putem da reputatie negativa.
In plus, Adminii pot vedea reputatiile date. Deci exista si un control la nivel de Admini.
Trebuie doar atitudine.
Sectiunea respectiva....nu cred ca o sa fie prea diferita fata de restul forumului..doar ca anumite teme vor fi discutate fara a devia discutiile catre subiecte personale sau "fun", asa cum se mai intampla acum.
As vrea sa nu vedeti sectiunea respectiva ca pe un "rai".
cr0n1cal, a dat un exemplu bun cu plata facuta pentru sectiunea restrictionata din phpld.
Nu e nimic special acolo, decat liniste si o directie clara a subiectelor. Nu sint neglijate restul.
E un exercitiu bun pentru o comunitate. Atitudinea voastra fata de cei din comunitate conteaza mai mult decat aceasta sectiune. Trierea prin reputatie sau raportari de posturi eronate, aduce la o curatire.
Eu astept un motiv sa banez 1 user care, momentan, in afara de "sageti" personale si interpretari subiectve de posturi..nu are nici un aport pentru comunitate.
Deci, decideti.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
In momentul in care vor exista multi concurenti directi in grup, acesta se va plafona pentru ca nu cred ca isi vor mai spune "secretele" in fata concurentei.
Site cu anunturi gratuite de mica publicitate
Momentan nu mi-a parut rau ca am pierdut un client care s-a dus la krumel sau viceversa. Ba cred ca chiar am indrumat vreo cativa catre el. Cu ceilalti m-am intersectat mai putin. Inca suntem o comunitate tanara, cu ceva principii morale, nu o adunatura de oameni de afaceri care incearca sa scoata cat mai multi bani din cat mai putin.
@miromulus:M-as bucura sa nu apara spiritul asta de oameni de afaceri si sa discute lumea liber chiar daca vede si concurenta. O sa vedem in timp asta. Si eu in viata de zi cu zi indrum unii clienti catre firme "concurente" daca stiu ca acolo pot sa primeasca mai mult decat pot sa le ofer eu.
Pana vedem ce se intampla cu acest grup sa il ascultam pe Krumel si sa dam reputatie, sa reclamam posturile aiurea sau scrise ca sa iasa 10 la numar, etc.
Site cu anunturi gratuite de mica publicitate
Urmaresc cu placere multe discutii de pe aici dar postez destul de rar si anume doar cand am ceva de spus. O astfel de sectiune mi-ar bloca accesul tocmai la lucrurile cele mai interesante...si asta pentru ca nu am adunat un numar de posturi ?
Ma gandesc ca poate mai sunt si altii care mai mult urmaresc decat sa posteze, si asta nu neaparat pentru ca nu vor sa impartaseasca informatiile ce le au, ci din alte diverse motive (lene, nu au nimic de adaugat etc).
pana la urma s-a stabilit ceva?
sunt de parere ca reputatia conteaza mult.. atata timp cat este relevanta.
si as fi de acord sa platesc si o taxa daca s-ar face ceva in folosul comunitatii.
sau ca sa fie trierea fast, un sistem de votare ... si primii "n" sa intre..
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)