Pagina 3 din 7 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 64

Subiect: Propunere

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

nu cronical, ideea nu a fost niciodata de informatie gratuita si informatie platita. Ideea sugestiei mele e sa cream o arie vizibila doar celor care vor sa faca seo si sa contribuie cu ceva la comunitate. O arie unde sa putem facem schimb de informatii de multe ori pretioase fara pericolul de a fi vazute de catre oricine.

Pe buna dreptate, multi dintre noi nu isi fac publice cunostintele si tehnicile cele mai importante (si care fac cu adevarat diferenta) de teama ca oricine va avea acces la el. Si au dreptate, la puzderia de firme aparute pe piata care-si bat joc de clienti dupa ce au citit 15 minute printr-un forum.

Sincer va zic, m-am saturat sa vorbesc de taguri, de alt-uri, de directoare si asa mai departe. As vrea sa trecem la lucruri serioase. Si cum piata se aglomereaza, cred ca se impune. Ne-am strans aici o parte din cei care chiar stiu ceva despre SEO dar nu facem schimb real de informatii.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    72
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    72

Exclamation

As vrea sa nu devina sectiunea platita. E cam sinistru asta, e ca si cum ai avea un abonament la ce..?

As vrea ca sectiunea respectiva sa se bazeze pe reputatia data de voi. Aduceti un om in sectiunea respectiva, prin aprecierile de posturi si atitudine.

Nu prin numarul de posturi.

Repet: va rog sa dati reputatie, sa raportati lucruri care nu vi se par normale intr-o comunitate.

Spre exemplu: ati observat in ultimul timp divergente intre mine si vreo 2-3 useri. As putea bana acesti useri, dar (uimitor pentru ei) nu o fac pentru ca nu obisnuiesc sa ma razbun, ci sa fiu obiectiv in astfel decazuri. Exceptand mici ironii si apropouri.

Dar daca voi ati da reputatie sau ati raporta astfel de posturi si useri...ar fi trierea mult mai usoara.

E dreptul vostru, al celor care vreti si doriti aceasta comunitate, de a tria pe cei din comunitate. Daca nu faceti lucrul asta...o sa trebuiasca sa urmariti dispute inutile, in loc de discutii eficiente.

Hai sa crestem.
    Ultima modificare făcută de Krumel; 21st June 2007 la 20:08.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    43
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    39

Implicit

Poate ca exprimarea mea nu a fost una prea propice. Era vorba doar de o posibila asemanare intre forumuri. Plata si acordatul reputatiei sunt destul de discutabile. Dupa parerea mea, cel mai eficient ar fi ca stafful, in masura timpului pe care il poate acorda procesului, sa inceapa sa selecteze useri pe care ii considera a fi potriviti pentru acea zona. Bineinteles useri proveniti de pe o lista la care s-au "abonat", desi nu stiu cati ar spune ca nu vor / nu ii intereseaza. O sa cam dureze procesul, dar mi se pare o idee destul de eficienta. Totusi e doar parerea mea .
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Si eu as dori ca echipa de conducere sa aleaga. Nu trebuie un sistem de vot sau ceva complicat. Toti sunt oameni seriosi si in oricare putem avea incredere (admini si mozi)

Noi ii putem ajuta prin sistemul de reputatie, intr-adevar.
    Ultima modificare făcută de Ioan Margineanu; 21st June 2007 la 20:16.

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Maaai, mie mi se pare aiurea ideea pe ansamblu, sincer! (sunt singurul care crede asta?!?). Cu oricare dintre variante, o vad la fel.

Prima si importanta impresie: de unde atunci valoarea forumului?!???
    Nu asta e cel mai important lucru?

Sa nu vada unii, sa citeasca altii, sa aia, sa cealalta....; c'mon...; ce e asta? Nu stiu cum se face prin alte parti, dar eu nu o vad sanatoasa. Nu oricine citeste ce este pe forum, poate/stie sa si aplice. Daca va ajunge la un moment dat si la asta, cu atat mai bine. Devine forum comercial?

Daca exista persone care nu "impartasesc" din experienta lor (amanuntita) si pe forum, sunt convins ca se vor dezvolta cu timpul si relatii (YM, mail) intre utilizatorii acestui forum, prin care se discuta/rezolva/fac/desfac/etc alte lucruri decat cele discutate pe forum, cele vizibile pentru toata lumea.

Singura chestie cu care sunt de acord: nu exista implicare pentru majoritatea, si asta are eventual legatura si cu darea/luarea de reputatie (despre care s-a amintit); care, la un moment dat, ar putea fi un factor de a mentine sau nu un anumit user.

Cam asta-i parerea mea,
    bafta in luarea deciziei.
    Mihai.
    Ultima modificare făcută de too_night; 21st June 2007 la 20:59.

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    749
    Putere Rep
    39

Implicit

sau am putea face o sectiune unde incepatorii sa puna la nesfarsit aceleasi intrebari... si o sectiune mai "avansata" pe baza de member sau ceva...
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Iskander Vezi Post
    sau am putea face o sectiune unde incepatorii sa puna la nesfarsit aceleasi intrebari... si o sectiune mai "avansata" pe baza de member sau ceva...
    Da...
    Distractiva, ce sa zic, prima parte a propunerii tale; insa este oarecum acelasi lucru cu cel propus mai inainte.

Parerea mea: sa ramana asa cum e; sa existe mai multa implicare; acei useri noi care "pun la nesfarsit aceleasi intrebari" sa fie avertizati initial, sa li se aplice sistemul de reputatie, iar la un moment dat sa fie banati, daca o tin pe a lor si nu pe a tuturor. Ceva de genul. Imi pare cel mai ok.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Nu va fi o sectiune platita clar.

Sub nici o forma.

Va fi un grup de useri initial, alesi de catre echipa de administrare / moderare, si apoi fiecare membru nou va fi ales sub forma unui poll, restul de membrii ramanand sa decida daca intra sau nu.

Orice membru poate propune un user nou.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Ideea este excelenta. Se risca o plafonare in forum. Eu am incercat niste topicuri serioase, nu prea cu succes.

Pana la urma suntem aici sa ne facem siturile mai puternice.
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

cr0n1cal este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    8th May 2006
    Locaţie
    Braila-Galati
    Posturi
    161
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu sunt de acord cu o sectiune platita. NU pentru ca nu as da. Insa romanul cand plateste un serviciu, mai ales serviciu online crede ca are acces la toate tainele Sfantului Petru.
    Eu, sincer, am platit "taxa" pentru zona restrictionata din phpld pentru a vedea ce este dupa gard. Am fost dezamagit dar si impulsionat sa pun putin osul la treaba.

Sunt de acord cu Krumel in privinta reputatiei. Si as veni cu o propunere. In loc de 10 posturi -> postare link sa se schimbe in 1 punct de reputatie -> postare de link.
    Asa omul nu o sa mai zica: ce e aia tag, ibl si cat credeti ca valoreaza biznizul meu?

Pagina 3 din 7 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Propunere
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 4th November 2009, 03:17
  2. propunere
    De Mascka în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th February 2007, 22:11
  3. Propunere
    De jeremy în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th June 2006, 22:04
  4. Propunere
    De FireEyes în forumul Discutii administrative