Pagina 2 din 7 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 64

Subiect: Propunere

ibis este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th September 2006
    Locaţie
    Bugibba
    Vârstă
    46
    Posturi
    215
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de miromulus Vezi Post
    2 variante:

1. numar de posturi
    2. solicitare (gen scrisoarea de intentie de acum un an) si analiza activitatii pe forum a persoanei (si a rezultatelor obtinute daca e nevoie) urmata de voturile echipei de conducere.

Propuneti si alte variante.
    1. propunerea cu numarul de posturi nu mi se pare tocmai potrivita. sint citeva persoane pe aici care, desi momentan au mai putine posturi decit mine (spre exemplu), se pricep mult mai bine la seo.
    2. e o cu totul alta idee si cred ca este potrivita. nu voturi ale echipei de administratori, ci pur si simplu decizia lor ferma de a primi sau nu o persoana ( tot erau acuzati pe undeva ca sint "hitleristi" ) - ma repet, sint multi care au dovedit dupa 10 posturi ca au ce spune. Iar administratorii cred ca au observat acest lucru foarte bine. Ramane insa un impediment: timpul pe care il au administratorii la dispozitie pentru a analiza fiecare cerere in parte...

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    71
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    48
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    71

Implicit

Eu cred ca daca am fi dat reputatie userilor, daca am fi raportat posturi in neregula sau daca am fi luat atitudine pe forum...nu s-ar fi ajuns aici.

Din punctul asta de vedere, nu avem o comunitate prea activa. S-ar fi diferentiat mai usor aprecierile la adresa userilor.

Dar, subiectul ramene deschis spre discutie.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

barosanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    7th February 2007
    Posturi
    728
    Putere Rep
    36

Implicit

numarul de posturi e de ajuns
    sunt sigur ca moderatorii se vor ocupa de cei care vor incepe sa spameze

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th September 2006
    Locaţie
    Bugibba
    Vârstă
    46
    Posturi
    215
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Eu cred ca daca am fi dat reputatie userilor, daca am fi raportat posturi in neregula sau daca am fi luat atitudine pe forum...nu s-ar fi ajuns aici.

Din punctul asta de vedere, nu avem o comunitate prea activa. S-ar fi diferentiat mai usor aprecierile la adresa userilor.

Dar, subiectul ramene deschis spre discutie.
    Poate ca, din punctul acesta de vedere, ar trebui sa luam propunerea lui miromulus si ca un semnal. Poate ca aparitia unei astfel de categorii "selecte", in care, la inceput sa fie acceptati doar citiva membri, dintre cei pe care voi ii stiti ca fiind meritorii, ar face ca si ceilalti membri sa fie mai activi (ma regasesc la cei mai putin activi ), atunci cind dau reputatie. Poate ca acel forum select va fi un pas inainte... Poate
    (cam multi de "poate", insa eu consider ideea lui miromulus foarte buna)

$piderman este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    49
    Putere Rep
    35

Implicit

Nu cred ca numarul de posturi este un criteriu ok. Nu vedeti cati useri au aparut in ultima vreme care fac urgent 10 posturi din nimic? O sa avem parte de posturi aiurea din plin. Eu optez pentru o sectiune speciala cu plata.
    Site cu anunturi gratuite de mica publicitate

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Sunt perfect de acord cu voi.

Sunt deschis sa avem o sectiune doar pentru un anumit tip de useri, care vor intra intr-un grup special de useri, manual, aprobati de catre administratori si atat.

Cand se doreste sa se propuna un membru nou, se va face un poll, si se va alege de catre cei deja existenti, daca merita sa fie acolo sau nu.

Ce spuneti ?
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th September 2006
    Locaţie
    Bugibba
    Vârstă
    46
    Posturi
    215
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Cand se doreste sa se propuna un membru nou, se va face un poll, si se va alege de catre cei deja existenti, daca merita sa fie acolo sau nu.

Ce spuneti ?
    Eu cred ca ar fi mai bine sa ramana doar la latitudinea administratorilor. Va dau un exemplu simplu: sint citiva membri care au fost acceptati, iar eu nu - inca. Atunci, imi bag la inaintare vreo citeva site-uri cu pr 5 sau 6 si ii rog sa ma sustina, ca le dau linkuri spre toate site-urile pe care le vor. Iar ei ma voteaza, desi... Daca tot ati fost facuti in toate felurile de unii sau de altii (cu 10 sau mai multe posturi) macar acum ar fi bine sa puneti piciorul in prag
    *"sa puneti piciorul in prag" - a se intelege la modul constructiv
    Ultima modificare făcută de ibis; 21st June 2007 la 16:06.

lbordea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    24th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    118
    Putere Rep
    37

Implicit

Interesanta propunerea... Ce pot sa spun este ca eu nu sunt un "as" al SEO nici pe departe ci doar un privitor al fenomenului - e un hobby pentru mine. In conditiile in care chestii prea multe noi eu nu as avea de unde sa aduc , eu nu as avea prea mari sanse sa fiu acceptat sa accesez aceasta categorie de posturi -> pe mine m-ar avantaja varianta cu plata + accept din partea adminilor (ca o validare a faptului ca nu sunt 'spamer' de forum).
    Ar fi ca si cum as plati (o suma modica, bineinteles ) pentru mai multe informatii decat cele deja afisate pe forum.
    Totusi cu aceasta noua categorie infiintata ne vom intreba care sunt informatiile ce ar trebui sa fie "libere" si care sa fie in categoria "platita". Imi este frica de faptul ca nimeni nu va mai raspunde cu informatii calitative pe posturile libere - pentru a evita acest lucru moderatorii pot avea un rol decisiv - chiar prin mutarea posturilor.
    Sper ca intelegi ce vreau sa spun pe aici
    Tot ce va doriti, sa fie al vostru!
    Revista presei - Stiri zilnice - Stiri vedete

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    47

Implicit

Interesanta ideea...

cr0n1cal este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    8th May 2006
    Locaţie
    Braila-Galati
    Posturi
    161
    Putere Rep
    37

Implicit

Eu nu cred ca e o solutie delimitarea in informatie gratuita si platita. Am vazut ca cineva sugera aici o analogie cu phpld. Din ce-am vazut in zona de "membri" 3.x a celor de la phpld , cel care plateste are parte de putin "helpdesk", omul fiind ajutat sa-si instaleze si sa-si configureze link directory-ul. Insa daca vreau o customizare trebuie sa plateasca pentru asta.
    Ca sa revenim
    Cred in continuare in o premiere cu reputatie a celor care gasesc threaduri redundante si o penalizare a celor care deschid subiecte fara sa caute in prealabil.
    Astfel se va ajunge la o ordonare interna a lucrurilor.

Pagina 2 din 7 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Propunere
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 4th November 2009, 04:17
  2. propunere
    De Mascka în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 6th February 2007, 23:11
  3. Propunere
    De jeremy în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th June 2006, 23:04
  4. Propunere
    De FireEyes în forumul Discutii administrative