1. propunerea cu numarul de posturi nu mi se pare tocmai potrivita. sint citeva persoane pe aici care, desi momentan au mai putine posturi decit mine (spre exemplu), se pricep mult mai bine la seo.
2. e o cu totul alta idee si cred ca este potrivita. nu voturi ale echipei de administratori, ci pur si simplu decizia lor ferma de a primi sau nu o persoana (tot erau acuzati pe undeva ca sint "hitleristi"
) - ma repet, sint multi care au dovedit dupa 10 posturi ca au ce spune. Iar administratorii cred ca au observat acest lucru foarte bine. Ramane insa un impediment: timpul pe care il au administratorii la dispozitie pentru a analiza fiecare cerere in parte...

tot erau acuzati pe undeva ca sint "hitleristi"
) - ma repet, sint multi care au dovedit dupa 10 posturi ca au ce spune. Iar administratorii cred ca au observat acest lucru foarte bine. Ramane insa un impediment: timpul pe care il au administratorii la dispozitie pentru a analiza fiecare cerere in parte...
Răspunde cu citat
), atunci cind dau reputatie. Poate ca acel forum select va fi un pas inainte... Poate