Rezultate 1 la 10 din 20

Subiect: Tepar

Afișare hibrid

djpro este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th December 2006
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Parerea mea este ca inscrierea in directoare nu prea are mare importanta. Reprezinta resurse irosite aiurea. Stiu ca ma veti contrazice dar va veti convinge si singuri de eficienta directoarelor.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    38
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de djpro Vezi Post
    Parerea mea este ca inscrierea in directoare nu prea are mare importanta. Reprezinta resurse irosite aiurea. Stiu ca ma veti contrazice dar va veti convinge si singuri de eficienta directoarelor.
    Pe aici in principiu vei fi contrazis (sau aprobat) de oameni care au testat si retestat chestiunile astea. Adica nu pe baza unei pareri. Tu pe ce baza faci afirmatia de mai sus?

PS: Eu unul te contrazic si iti spun ca, pe .ro am reusit pe nisele necompetitive rezultate bune doar cu ajutorul directoarelor (sau cel putin bazat in mare parte pe aportul lor). Tine de cum si unde faci inscrierea. Daca alternezi descrierile si keywordurile, nu exagerezi cu inscrisul in directoare (de ex. am site-uri vechi pe care inca dureaza "campania" de inscriere in directoare, in sensul ca inscriu in 3-4 directoare de cate ori imi aduc aminte - adica o data la 1-2 saptamani sa zicem) si cauti categoriile care merita (evident, in directoarele care merita). Timp/Resurse nu imi mananca, decat in mica masura pentru ca o fac cu fastIBL :: free directory submitter si procesul e semi-automat (mai adaptez eu poate de fiecare data descrierea/titlul, sa fie cat mai unic).

Eu vorbesc de .ro, ca sa fie clar.

Revenind, tu pe ce iti bazezi afirmatia?
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •