Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Propunere pentru admini

Vizualizare arbore

adriana este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    21st November 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    36

Thumbs up

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Sincer, mi se pare un pic fortata ideea. Daca vreau sa fac ceva 100% pe cont propriu nu mi-ar conveni ceva de genul: "trebuie sa fii membru, trebuie sa cotizezi ca sa ai dreptul... etc."

Incepe deja sa semene a monopol iar ideea de web nu e sa se creeze un monopol in jurul unei autointitulate asociatii care isi da singura cutare drepturi, interzicand accesul celorlalti (pe ce considerente !?).
    Nimeni nu iti poate interzice sa dezvolti ceva pentru tine, pe cont propriu. Nici nu poti sa interzici unei persoane fizice, juridice sa lucreze cu x sau y.

Ideea organizatiei ar fi sa devina un sprijin pentru cei ce lucreaza in domeniu. Ar fi mai multe se spus despre obiectivele unei asociatii de genul asta.
    As vrea sa se inteleaga ca asa cum exista ANEC, asa trebuie sa fie si "nume asociatie" .

@Big - iti respect parerea. E un mod de a vedea lucrurile. Eu merg la conferinte pentru ca ma intereseaza sa stiu cine si ce stie. Cat despre ideea mea cu asociatia - e doar o idee. Putem sa avansam discutia despre tipurile de asociatii pana ne creste barba, nu asta e scopul.
    Apropo de conferinte, voi chiar nu sunteti interesati sa participati la ele, macar de curiozitate, sa va faceti o idee despre concurenta.
    Si inca ceva @ big - nu raspund la sarcasme. Ma fac ca nu inteleg, mai bine sa fii luat de fraier/a.....asa "vezi" cu cine dialoghezi. No offense
    Si de la conferintele cu "semiratati" ai ceva de invatat. Si au fost conferinte cu speakeri buni. La ronew..... pentru prima data. Hei Big, personal imi place cum gandesti.
    Ultima modificare făcută de adriana; 17th November 2009 la 20:26.
    just...leave me alone

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Propunere
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 4th November 2009, 03:17
  2. Propunere
    De Ioan Margineanu în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 63
    Ultimul Post: 28th June 2007, 22:12
  3. Catre Admini
    De Gabriel Puscuta în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 24th January 2007, 17:09
  4. pentru admini
    De geosoft în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 23rd July 2005, 18:16

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •