Nimeni nu iti poate interzice sa dezvolti ceva pentru tine, pe cont propriu. Nici nu poti sa interzici unei persoane fizice, juridice sa lucreze cu x sau y.
Ideea organizatiei ar fi sa devina un sprijin pentru cei ce lucreaza in domeniu. Ar fi mai multe se spus despre obiectivele unei asociatii de genul asta.
As vrea sa se inteleaga ca asa cum exista ANEC, asa trebuie sa fie si "nume asociatie" .
@Big - iti respect parerea. E un mod de a vedea lucrurile. Eu merg la conferinte pentru ca ma intereseaza sa stiu cine si ce stie. Cat despre ideea mea cu asociatia - e doar o idee. Putem sa avansam discutia despre tipurile de asociatii pana ne creste barba, nu asta e scopul.
Apropo de conferinte, voi chiar nu sunteti interesati sa participati la ele, macar de curiozitate, sa va faceti o idee despre concurenta.
Si inca ceva @ big - nu raspund la sarcasme. Ma fac ca nu inteleg, mai bine sa fii luat de fraier/a.....asa "vezi" cu cine dialoghezi. No offense
Si de la conferintele cu "semiratati" ai ceva de invatat. Si au fost conferinte cu speakeri buni. La ronew..... pentru prima data. Hei Big, personal imi place cum gandesti.

Răspunde cu citat