Credeti ca o initiativa de genul : "hai sa ne organizam intr-o asociatie, iar membrii sa plateasca o cotizatie anuala, lunara, etc si sa aibe acces la conferinte cu reducere sau chiar gratis" ar fi buna? Stiu ca IAB face acest lucru pentru membrii sai.
Si in acest fel poate ca se mai " filtreza" si persoanele care vor intradevar sa devina cat de cat profesionisti in online marketing. Nu vreau sa va plicitisesc, dar mi s-a intamplat asta: ma suna clientul x si ma intreaba daca schimbul de linkuri cu situl y, al carui webmaster il sunase in prealabil, este avantajos. Ma uit sa vad despre ce este vorba si cand accesez url-ul respectiv incepe antivirusul sa o ia razna........
Nu mai comentez mai departe, insa webmasterul care dorea link exchange era Seo/Sem Consultant.
Nu fac reclama , dar intrati pe gyotechcom.ro si spune-ti-mi daca sunt eu nebuna.( html iframe .B.Gen virus). Poate ca e de la mine , totusi........ Daca e vina lor, oare nu ar trebui taxati cumva ? Ca piata vad ca nu ii taxeaza. Sau o moda in ultimul timp: workshopuri pe teme de Adword si Adsense organizate de speakeri fara certificare(calificare) de la Google.