Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 19

Subiect: Propunere pentru admini

adriana este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd November 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    34

Implicit Propunere pentru admini

Credeti ca o initiativa de genul : "hai sa ne organizam intr-o asociatie, iar membrii sa plateasca o cotizatie anuala, lunara, etc si sa aibe acces la conferinte cu reducere sau chiar gratis" ar fi buna? Stiu ca IAB face acest lucru pentru membrii sai.
    Si in acest fel poate ca se mai " filtreza" si persoanele care vor intradevar sa devina cat de cat profesionisti in online marketing. Nu vreau sa va plicitisesc, dar mi s-a intamplat asta: ma suna clientul x si ma intreaba daca schimbul de linkuri cu situl y, al carui webmaster il sunase in prealabil, este avantajos. Ma uit sa vad despre ce este vorba si cand accesez url-ul respectiv incepe antivirusul sa o ia razna........
    Nu mai comentez mai departe, insa webmasterul care dorea link exchange era Seo/Sem Consultant.
    Nu fac reclama , dar intrati pe gyotechcom.ro si spune-ti-mi daca sunt eu nebuna.( html iframe .B.Gen virus). Poate ca e de la mine , totusi........ Daca e vina lor, oare nu ar trebui taxati cumva ? Ca piata vad ca nu ii taxeaza. Sau o moda in ultimul timp: workshopuri pe teme de Adword si Adsense organizate de speakeri fara certificare(calificare) de la Google.
    Ultima modificare făcută de adriana; 17th November 2009 la 19:21.
    just...leave me alone

deadworldisee este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    6th April 2008
    Locaţie
    iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    33

Implicit

ma indoiesc ca acel virus sa fi aparut de la un administrator(developer) al sitului, ci mai degraba de la clientul sau proprietarul sitului.

Tu pui o intrebare usoara, daca este bine sa facem o astfel de asociatie.
    Intrebarea grea e cum gasesti persoanele "calificate" care sa dea raspunsurile la intrebari?
    Daca intrebarea grea ar fi una cu raspuns rapid, o astfel de asociatie s-ar infiinta peste noapte

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd November 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de deadworldisee Vezi Post
    ma indoiesc ca acel virus sa fi aparut de la un administrator(developer) al sitului, ci mai degraba de la clientul sau proprietarul sitului.

Tu pui o intrebare usoara, daca este bine sa facem o astfel de asociatie.
    Intrebarea grea e cum gasesti persoanele "calificate" care sa dea raspunsurile la intrebari?
    Daca intrebarea grea ar fi una cu raspuns rapid, o astfel de asociatie s-ar infiinta peste noapte
    Sigur virusul a aparut de la upload-ul de pe un pc virusat. Dar trebuie verificat situl mai intai,nu asa se face?
    Persoane calificate in mod sigur sunt. Eu stiu 3 (care sunt admini aici).
    just...leave me alone

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    864
    Putere Rep
    36

Implicit

Eventual aceasta asociatie sa reuseasca adoptarea unui cadru legislativ care sa interzica persoanelor care nu sunt membri sa dezvolte site-uri. Asa cum fac sau incearca sa faca si celelate asociatii profesionale din romania.
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd November 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de big Vezi Post
    Eventual aceasta asociatie sa reuseasca adoptarea unui cadru legislativ care sa interzica persoanelor care nu sunt membri sa dezvolte site-uri. Asa cum fac sau incearca sa faca si celelate asociatii profesionale din romania.
    Un model ar fi Search Engine Marketing Professional Organization - SEMPO.
    Stiu si cred ca in Romania pot fi persoane ft bine pregatite care sa poata pune bazele unei asociatii. Vrei sa lucrezi in domeniu? trebuie sa fii membru, nu esti nu ai dreptul sa prestezi nimic.
    Vrei sa faci cursuri pentru o specializare in domeniu? Ok, apelezi la asociatie. Cursuri ar trebui sa fie si pentru clienti. Si ei trebuie sa stie sa isi aleaga persoana sau firma cu care sa colaboreze.
    Sunt doar propuneri.
    just...leave me alone

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de adriana Vezi Post
    Un model ar fi Search Engine Marketing Professional Organization - SEMPO.
    Stiu si cred ca in Romania pot fi persoane ft bine pregatite care sa poata pune bazele unei asociatii. Vrei sa lucrezi in domeniu? trebuie sa fii membru, nu esti nu ai dreptul sa prestezi nimic.
    Vrei sa faci cursuri pentru o specializare in domeniu? Ok, apelezi la asociatie. Cursuri ar trebui sa fie si pentru clienti. Si ei trebuie sa stie sa isi aleaga persoana sau firma cu care sa colaboreze.
    Sunt doar propuneri.
    Sincer, mi se pare un pic fortata ideea. Daca vreau sa fac ceva 100% pe cont propriu nu mi-ar conveni ceva de genul: "trebuie sa fii membru, trebuie sa cotizezi ca sa ai dreptul... etc."

Incepe deja sa semene a monopol iar ideea de web nu e sa se creeze un monopol in jurul unei autointitulate asociatii care isi da singura cutare drepturi, interzicand accesul celorlalti (pe ce considerente !?).
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

big
    big este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    13th July 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    864
    Putere Rep
    36

Implicit

@adriana eu eram sarcastic, da e interesant ca asta era intentia ta.

Eu sincer nu am sa inteleg niciodata organizatiile, comitetele si comisiile care incearca sa creeze un monopol, doar ca sa-si umple buzunarele cu cotizatii. Si nu inteleg cum oamenii sunt atat de indobitociti incat accepta orice mizerie din partea unor astfel de asociatii.

Si iar nu inteleg de ce oamenii din online simt nevoia sa se duca la conferinte, conventii, simpozioane si alte cele unde vine cate un semiratat sa le explice in cateva ore secretul unei meserii pe care unii nu reusesc sa o stapaneasca in ani de zile. Chiar nu pot acesti oameni sa invete respectivele chestii de pe internet, ca doar asta e si obiectul muncii? Sau fara piscoturi nu intra secretele marketingului?
    Those were fast strange times and we worked in fast strange ways.

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd November 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    34

Thumbs up

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Sincer, mi se pare un pic fortata ideea. Daca vreau sa fac ceva 100% pe cont propriu nu mi-ar conveni ceva de genul: "trebuie sa fii membru, trebuie sa cotizezi ca sa ai dreptul... etc."

Incepe deja sa semene a monopol iar ideea de web nu e sa se creeze un monopol in jurul unei autointitulate asociatii care isi da singura cutare drepturi, interzicand accesul celorlalti (pe ce considerente !?).
    Nimeni nu iti poate interzice sa dezvolti ceva pentru tine, pe cont propriu. Nici nu poti sa interzici unei persoane fizice, juridice sa lucreze cu x sau y.

Ideea organizatiei ar fi sa devina un sprijin pentru cei ce lucreaza in domeniu. Ar fi mai multe se spus despre obiectivele unei asociatii de genul asta.
    As vrea sa se inteleaga ca asa cum exista ANEC, asa trebuie sa fie si "nume asociatie" .

@Big - iti respect parerea. E un mod de a vedea lucrurile. Eu merg la conferinte pentru ca ma intereseaza sa stiu cine si ce stie. Cat despre ideea mea cu asociatia - e doar o idee. Putem sa avansam discutia despre tipurile de asociatii pana ne creste barba, nu asta e scopul.
    Apropo de conferinte, voi chiar nu sunteti interesati sa participati la ele, macar de curiozitate, sa va faceti o idee despre concurenta.
    Si inca ceva @ big - nu raspund la sarcasme. Ma fac ca nu inteleg, mai bine sa fii luat de fraier/a.....asa "vezi" cu cine dialoghezi. No offense
    Si de la conferintele cu "semiratati" ai ceva de invatat. Si au fost conferinte cu speakeri buni. La ronew..... pentru prima data. Hei Big, personal imi place cum gandesti.
    Ultima modificare făcută de adriana; 17th November 2009 la 21:26.
    just...leave me alone

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de adriana Vezi Post
    Nimeni nu iti poate interzice sa dezvolti ceva pentru tine, pe cont propriu. Nici nu poti sa interzici unei persoane fizice, juridice sa lucreze cu x sau y.

Ideea organizatiei ar fi sa devina un sprijin pentru cei ce lucreaza in domeniu. Ar fi mai multe se spus despre obiectivele unei asociatii de genul asta.
    As vrea sa se inteleaga ca asa cum exista ANEC, asa trebuie sa fie si "nume asociatie" .
    Mi-am aruncat ochii pe site-ul ANEC. Taxa de inscriere 120 Euro. Incepe sa sune bine.

Sa spunem ca nu am banii astia, dar sunt expert in e-commerce. Ce se va intampla? In asociatie nu am cum sa intru pentru ca trebuie sa dau banu' ca sa am acces. Asa ca raman pe dinafara, sa muncesc "la negru" pentru ca nu am posibilitatea sa platesc "cotizatia" respectiva. Tot asa exista posibilitatea ca oameni paraleli cu domeniul sa aiba acces, doar pentru ca au platit taxa respectiva. Oricum piata va tria tot ce inseamna neprofesionist in cativa ani, asa ca eliminarea elementelor negative din industrie se va face de la sine.

Prefer sa imi cumpar cateva domenii cu aceasta suma si sa invat de unul singur, daca "asociatia" ma primeste doar ca si membru cotizant.
    Ultima modificare făcută de Nichita; 17th November 2009 la 21:32.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    22nd November 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    94
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de ganditorul_2003 Vezi Post
    Mi-am aruncat ochii pe site-ul ANEC. Taxa de inscriere 120 Euro. Incepe sa sune bine.

Sa spunem ca nu am banii astia, dar sunt expert in e-commerce. Ce se va intampla? In asociatie nu am cum sa intru pentru ca trebuie sa dau banu' ca sa am acces. Asa ca raman pe dinafara, sa muncesc "la negru" pentru ca nu am posibilitatea sa platesc "cotizatia" respectiva. Tot asa exista posibilitatea ca oameni paraleli cu domeniul sa aiba acces, doar pentru ca au platit taxa respectiva. Oricum piata va tria tot ce inseamna neprofesionist in cativa ani asa ca eliminarea elementelor negative din industrie se va face de la sine.

Prefer sa imi cumpar cateva domenii cu aceasta suma si sa invat de unul singur, daca "asociatia" ma primeste doar ca si membru cotizant.
    Ai dreptate. Ma enerveaza si pe mine taxele astea mari. Nu de pret era vb. taxa poate fi una modifca, sau mare pentru firme, etc, bla bla bla....Iar pana cerne piata........unii oameni de afaceri habar nu au, inca mai confunda emailul cu url-ul.
    just...leave me alone

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Propunere
    De Adrian Poputoaia în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 4th November 2009, 04:17
  2. Propunere
    De Ioan Margineanu în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 63
    Ultimul Post: 28th June 2007, 23:12
  3. Catre Admini
    De Gabriel Puscuta în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 24th January 2007, 18:09
  4. pentru admini
    De geosoft în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 23rd July 2005, 19:16

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •