Pls one question ... cum fac sa imi apara preview la linkuri pe forum ? asa cum e in imaginea atasata?
Am facut azi upgradeul la IPB 2.1.5 si vreau sa bag chestia asta.
Pls one question ... cum fac sa imi apara preview la linkuri pe forum ? asa cum e in imaginea atasata?
Am facut azi upgradeul la IPB 2.1.5 si vreau sa bag chestia asta.
D21-Topic Preview Hover Will Display A Preview Of The Topic Upon Hovering Over A Link To The Topic.![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Thx. Ma chinui de juma de zi sa accesez. Roedu iar face figuri cu externul. De trei ore nu merge nici Yahoo, nici un amarat de search pe google
Ideea e ca uneori, poate din cauza netului meu, nu se incarca din prima si nu pot accesa linkul topicului ca mi se baga chestia aia in fata. La topicurile noi face asta, uneori dureaza cateva secunde bune pana se linisteste si pot da clik sa intru pe topic. Altfel nu m-ar deranja.
da e foarte enervanta, sta ci]Postat în original de Cristian Mezei @ Mar 10 2006, 12:35 AM) [post=11957
Sincer ? Si pe mine
[/QUOTE]
da e foarte enervanta, sta cineva sa citeasca din preview?
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Puteti scapa de ea daca blocati fisierul java cu Adblock-ul. La mine nu mai apare de ceva vreme.
Boingeanu Ben
JePostat în original de Iskander @ Mar 10 2006, 01:13 AM) [post=11961
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)