Salutare. Inca de ieri, internetul meu s-a cam dus pe apa sambetei. Cand m-am trezit am observat ca pe la 3 noaptea picase internetu.
Browser nu mergea, FTP nu mergea, dc++ nu mergea, bitcomet nu mergea, Y messenger nu mergea, SKYPE MERGEA :o
Eh, cum dracu? M-am uitat la port si am vazut ca skype-ul mergea pe portu 62957. Deci serveru mergea, oarecum, numai ca sunt porturile blocate. Ce sa fac eu?
Mi-am instalat frumusel winproxy, i-am setat un port aleator 54673, mi-am setat HTTP proxy la firefox 127.0.0.1:54673 si ma dau pe net.
DAR, imi merg doar site-urile RO. Imi incarca si www.yahoo.com. dar daca ma loghez in mail, raman cu pagina goala.
Mi-am mai instalat si Hide IP Platinum
si mi-a gasit un proxy din polonia. Cu chiu cu vai, la 10-20 de refreshuri imi incarca si google.com si gmail. Aseara cand m-am culcat i-am dat sa caute alt proxy, dar vad ca nici pana acum nu a gasit altul.Hide IP Platinum searches for HIGH anonymous proxy server and makes you complete invisible to any websites you are surfing
Stie careva ce naiba are?
BTW: ISP RoEdu, retea de camin cu cateva zeci, sute de calculatoare, habar nu am. Administratoru de retea.... nu prea stie sa-i de cap.
Am 10 mailuri noi si ard de nerabdare sa le citesc. Please, help.![]()

Răspunde cu citat