cine stie niste directoare de articole romanesti?daca pun articole in engleze pe directoare de articole si pun link catre un site in limba romana, ma va ajuta dpdv SEO?
cine stie niste directoare de articole romanesti?daca pun articole in engleze pe directoare de articole si pun link catre un site in limba romana, ma va ajuta dpdv SEO?
Poti sa pui gratuit si la mine, pe: Articole online. Director de articole de calitate, grupate pe categorii.
Citeste te rog regulile de acceptare, inainte de a scrie un articol.
ms.am sa pun. daca pun acelasi articol in mai multe directoare ma va ajuta?sau trebuie sa fac articole diferite?
Multe siteuri accepta doar articole unice, pt ca altfel ele au de pierdut (se considera continut duplicat). Si cred ca si pe tine te ajuta mai mult linkurile, daca sunt puse pe pagini cu continut unic.
Tks Netule Pe al tau nu-l stiam.
Aseara facusem o baza de date cu ce iese la director articole, articole online, director de articole si am ramas uimit ca am gasit sub 30 pentru .ro + vreo 3 in lucru.
Similar si comunicate de presa, slabut.
Acum de vazut cate mentin anchor pe link sau macar link.
Am cerut la client 50 de articole unice si acum sa vad cand le trimite.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
ms. am sa fac articole unice pt fiecare director, inclusiv al tau
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
stie cineva daca pot pune articole in limba engleza pt un site in limba romana?
Eu am incercat sa pun un articol scris in engleza pe pagini din afara, si cateva dintre ele nu mi-au fost aprobate din cauza ca aveam link pe ro, cu continut in limba romana. Este posibil sa nu ti le aprobe pe pagini ro cu text in engleza.
Eu am facut multe articole pe ezinearticles undeva la 2 pe sapt timp de vreo 1 an (pana acum vreo' 2 ani si ceva ) ... si din experienta mea pe majoritatea nu poti sa pui link catre .ro .. doar catre .ro/en/articol pentru ca nu iti accepta, cel putin acelea care inca mai aduc ceva trafic/quality IBL ... cat or fi acela.
Parerea mea este urmatoarea fa mai degraba 1 - 5 bloguri moca gen wordpress in care sa iti tragi 1-3 link-uri per articol catre site-ul tau si acelea le cresti natural ... cu astea mai poti face ceva care iti aduca "juice" ca sa zic asa insa in nici un caz te sfatuiesc sa stai cam o ora pe articol ?( eu stateam vreo 3 ) + diar ca metinerea ratei de keywords pe sa zicem 400 de cuvinte .. + alte formatari SEO .. multa batie de cap pentru foarte putin.
Dar foarte imp ca daca faci un blog/uri de genul de mai sus sa ai graija de ele ca sunt o sursa reala daca le bagi si in Google News/Bloguri .. adica sa le tii in viata saptamanal si articolele sa fie unice in proportie de 90% ...
Succes ..
Ultima modificare făcută de Vargau; 9th April 2011 la 01:53. Motiv: ca port ochelari degeaba :)
multumesc mult Vargau , am mai auzit chestia cu bloguri pe alte forumuri, dar inca nu sunt hotarat daca sa o pun in aplicare.adica ,trebuie sa scriu articole pe toate blogurile si pe site-ul principal.
daca stie cineva o lista as vrea-o si eu
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)