Un domeniu .ro care redirecţionează către un altul.
Exemplu: xyz.ro redirecţionează către xxyz.ro. Pe xxyz.ro pot să-l înscriu categoric fără probleme. Dar xyz.ro va fi aprobat?
Un domeniu .ro care redirecţionează către un altul.
Exemplu: xyz.ro redirecţionează către xxyz.ro. Pe xxyz.ro pot să-l înscriu categoric fără probleme. Dar xyz.ro va fi aprobat?
Depinde daca observa admin-ul redirect-ul
In mod normal nu prea sunt aprobate redirectionarile.
multi admini de directoare nici macar nu verifica site-urile si le accepta directa. Eu daca vad redirect la domeniului la un alt website nu-l accept
De ce vrei tu sa inscrii in directoare un domeniu cu redirect?
Nu stii ca Google il ignora? Sau iti place sa pierzi timpul....
Chiar il ignora Google?
Sa fim seriosi, nu mai dati informatii eronate. Vorba aia... "daca taceai filozof ramaneai"
fa un site cu ceva continut pe domeniul ala dupa care il inscri in directoare. dupa ce il accepta poti sa faci linistita redirect si gata.
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
Este vorba de un client care mi-a cerut să înscriu un domeniu cu redirect în directoare. Înainte de-a face treaba omului vroiam să verific dacă-i eficient ori nu să înscrii un domeniu cu redirect.
Concluzia: dacă ai chef să rişti se merită, dacă nu.. nu.
problema e in felul urmator
site-ul x.ro duce la y.ro doar pe perioada iernii
din ianuarie incolo redirectarea dispare
omul vrea sa nu piarda aceste 2-3 luni si sa profite de crearea de backlinkuri
Nu cred ca se vor gasi multi administratori care sa-ti aprobe inscrierea in director .Cred ca cele mai multe aprobari le vei primi din neatentia administratorilor .Intrucat rata aprobarilor va fi mica , e bine sa discuti problema cu clientul tau in numar de solicitari de inscriere si nu numar de aprobari .
Eu, ca administrator de director, de ce as aproba un redirect? Spune-mi tu un motiv intemeiat... Tu ai accepta daca ai fi in locul meu?
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)