In caz ca nu stiati, de vreo saptamana Romania apare pe lista de tari la ClickBank. Si chiar va puteti face cont, spre deosebire de alte programe unde Romania apare, dar daca te inscrii te resping din start, fara nici o explicatie (vezi eBay).
In caz ca nu stiati, de vreo saptamana Romania apare pe lista de tari la ClickBank. Si chiar va puteti face cont, spre deosebire de alte programe unde Romania apare, dar daca te inscrii te resping din start, fara nici o explicatie (vezi eBay).
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Da? Interesant!
Asteptam de ceva vreme.
Multumesc de informatie.
sa fie oare de la mailurile mele?
LOL in sfarsit...![]()
Mesajul meu de bunvenit in .ro este urmatorul ClickBank pazeste-te "hackerii" din Oltenia nu "doarme".![]()
Diana,
multumim pentru informatie, asteptam de mult aceasta veste ;-)
O sa se razgandeasca peste ceva timp si o sa regrete decizia facuta...
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
Multumim de informatie
Diana, nu stiam ca sunt probleme la inscrierea pe ebay.
Eu nu am avut probleme, poate ai facut ceva care a ridicat vreun semn de intrebare asupra legitimitatii contului?
Meteo Comănești Romania, Războiul rece la examen.
Am facut, am scris ca-s din RomaniaEmailul de neacceptare a venit instantaneu.
Mi-am facut apoi un cont (dupa 6-7 incercari nereusite si cateva emailuri de comunicare cu cei de la ebay) cont in care m-am trecut ca-s din New York City. Emailul de acceptare a venit de asemenea instantaneu. Doar ca n-am de gand sa ma folosesc de contul ala ca trebuie date informatii de taxe, blabla.
Tu cand te-ai inscris ce tara ai trecut? De unde ai zis ca esti? Si cand te-ai inscris?
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)