am un nou proiect zonamax ...
- un SEO panel
- un director web
ZonaMax.NET
![]()
am un nou proiect zonamax ...
- un SEO panel
- un director web
ZonaMax.NET
![]()
mai ai de lucru la el, mult. Eu nu mi-as inscrie site-urile in directorul respectiv, nu pare profesional deloc, scuze ca iti zic.
Vezi ca ajunge confirmarea in bulk pe mailurile de gmail.
Ti-am dat un magazin.
Ups, pt al doilea link trebuie alt cont?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
De ce ai pus necesitate de cont?
@1nesco - da
@adi_deg asa este structurat aadvark
Da, un site de maxim interes:
"Va oferim invitatii catre PTZPLACE !
Ce este ptzplace ?
Este un site in care strangi puncte din voturi si comanzi premii , siteul este real uitati o poza cu unele dintre premii(nu este FAKE !!!)"
Nici directorul web nu e prea atragator.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
E ok. Intr-un fel sau altul directorul web trebuie sa aiba vreun beneficiu, daca nu tocmai monetizare, ca sa-si justifice prezenta.
Altfel... rezista 3-6 luni pana omul muncii isi pierde interesul si pa si la revedere.
Mi se spunea 1nesco
Tocmai de aia nu se merita sa pierzi timpu pentru a inscrie site-ul in directoare de astea. Omu se plictiseste de ele si in scurt timp dispar de pe net.
Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?
Io stiu? Chit ca nici 10% din toate directoarele web anuntate pe seopedia nu mai sunt active, nu putem spune ca intr-un fel sau altul, la timpul respectiv, nu am beneficiat de ajutorul lor.
Mi se spunea 1nesco
fara suparare, cred ca trebuie sa aduci directorul la minim PR2 inainte sa-l promovezi pe un forum unde lumea sigur stie cu ce se mananca linkurile, respectiv care au valoare si care nuo sugestie de design: headerul e mult prea mare aproape ca trebuie sa dai scroll in jos ca sa vezi contentul
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)