Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Director Web Romanesc

mogulul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    16th October 2010
    Posturi
    50
    Putere Rep
    26

Implicit Director Web Romanesc

Salutare,
    MI-am facut si eu un director, din pacate nu am listari dar sper sa obtin cat mai multe si sa le si verific daca or fi multe

sper sa va placa si domenuil zic ca e destul de frumusel
    Linkr - Director Web

multumesc si astept sa inscrieti site-uri deocamdata e gratis fara link reciproc fara nimic intrucat il testez si mai am de adaugat prin el chestii
    mersi

ah astept si sfaturi
    nu stiu cum sa il fac linkurile sa pe pun cu redirect sa nu pierd pr sau sa le pun direct si sa cer link reciprtoc sau o taxa mica de 2$ sa zicem ceea ce in romania nu prea apreciaza nimeni sau daca imi face link a doua zi mi-l sterge
    cred ca cel mai bine e prima varianta sa fac redirect catre link , si sa nu-i fac link direct sa fie indexat de motoare

oricum ma mai gandesc si astept pareri
    Ultima modificare făcută de mogulul; 17th November 2010 la 15:00.

Vargau este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Cluj/Constanta
    Posturi
    40
    Putere Rep
    26

Implicit

Sfaturi

1. Nu ai zone pentru link-exchange sau bartere.
    2. Log-ul nu are link petru home .
    3. drop the www .. lasa link-ul site-ului ... cum e dat de romarg

In rest e ok .. succes cu promovarea lui .. avand in vedere ca perioada directoarelor s-a cam dus ...

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    16th October 2010
    Posturi
    50
    Putere Rep
    26

Implicit

la 1 cred ca am raspuns mai inainte

2. multumesc am sa fac
    3. nu inteleg te referi la htaccess redirect? ca am facut de la linkr.ro catre Linkr - Director Web! am facut sa nu fie continut dublu nu de alta si romarg e doar registerul pentru ca accepta paypal si mi-e lene sa merg la banca sa platesc rotld prefer romarg dar de hostat mi le hostez singur

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

da intradevar s-a dus perioada dar e cam greu in romania sa faci ceva nou
    am incercat sa fac un portal de vanzare - cumparare linkuri si nu se misca nimic

nu face nimeni seo sau cel putin nu cumpara linkuri

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Cluj/Constanta
    Posturi
    40
    Putere Rep
    26

Implicit

aaa sa iti dau un sfat .. una e sa vinzi link-uri si alta e link farm .. ceea ce nu prea vrea nimeni pentru ca risti sa sari in sand box .. sau daca nu oricum nu prea o sa ai mare expunere din partea google.

Tin sa te contrazic viz a vis de unicitate .. eu cred ca putem crea continut per ansamblu sa fie unic .. de ce? (ca o mica paranteza dintr-o joaca am descoperit o bucatica dintr-un ceva mai mare care mi-a facut din triunghi un patrat) logic dupa vreo 2 saptamani de reserach .. pentru ca avem potential ... cat despre unicitat nu se poate vorbi .. dar de inovare da ... vad ce pe un site ceare m-a fascinat dar nu comple .. il dezvolt cum vreau adica il fac sa cante limba mea ... mai vin 2 3 colegi cu ceva idei, si ise ceva bun ...

Oricum aici e de vorbit mult

Later Edit

Deci .. SEOman era sa uit .. NU EXISTA pierd PR .. tio zic din propria experienta .. PR castigat nu se pierde ..

PR se pierde doar cand cineva care te-a linkat te sterge .. si pierzi din IBL doar atunci .. in rest nu scazi stai linistit ..

Later Later Edit

Stiu de htacces .. eu sunt impotriva www -ului .. in ziua de azi nu mai are rost, cand fara el poti foarte frumos sa faci un branding mai bun. cat despre redirect poti sa redirectionezi www catre fara www .. asta ziceam eu ...
    Ultima modificare făcută de Vargau; 17th November 2010 la 15:24.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    16th October 2010
    Posturi
    50
    Putere Rep
    26

Implicit

nu ma refeream sa vand eu linkuri .. ci sa intermediez linkuri gen tla vanzatorii isi pun linkurile la vanzari cumparatorii vin si cumpara
    depinde daca e bine editat directorul e de ajutor si el , deocamdata la noi e greu sa cumperi linkuri intrucat nu prea ai de unde
    sunt putine siteuri care vand

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Cluj/Constanta
    Posturi
    40
    Putere Rep
    26

Implicit

Mna site de genul acesta exista deja si este destul de strong pentru ca acopera o arie mai mare dar pe nisa ... barterpedia.ro sau plaforma de afiliere 2parale.ro zona asta e destul de acoperita ... deci cum zici tu e cam greu ..

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    16th October 2010
    Posturi
    50
    Putere Rep
    26

Implicit

nu ma intelegi
    alea nu sunt ce am facut eu
    verifica linker.ro e o versiune alfa dar pana la sfarsitul saptamani va fi finala

practic tu ai 10 site-uri vii si te inscrii pui codul pe site , eu am un site care vreau seo intru si cumpar linkuri pe siteurile tale , le platesc si automat linkul meu va fi pus pe site-ul tau, chiar daca tu esti plecat la munte la ski ele apar, si la sfarsit de luna iti iei banii pe vanzari

site-urile alea le stiu de mult si sunt niste porcarii
    scuze mi-a fost lene sa dau edit

eu nu vand trafic sa nu ma intelegi gresit afisez linkul direct, ceea ce ajuta la seo, nu ma intereaza trafic cat face sau clickuri, e problema buyerului unde si cum cumpara linkuri
    eu doar le intermediez

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    2nd November 2010
    Locaţie
    Cluj/Constanta
    Posturi
    40
    Putere Rep
    26

Implicit

E ok asa .. sa zicem ..

Si presupun ca dashboard-ul care este oferit cumparatorului ofera date si statistici despre fiecare site in parte adica nu ceva in genul .. (cum e intr-o discutie prin alt thread despre importata PR) eu am PR 5 .. costa x .. desi poate ca eu am PR 5 dar un site slab cu maxim .. 300 - 400 de oameni pe zi ..

Vei castiga foarte multe review-uri pozitive daca vei baga ceva chart-uri cu statstici (poti sa importezi doar sursa afisari din trafic.ro) si modalitatea de diferentiere intre site-uri/link-uri sa nu fie PR ci traficul care il are respectiv potentialul ...

Oricum cu acel site de link-uri e o idee buna dar ... iti trebuie promovare ... en-gross

snookfan este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    12th April 2011
    Locaţie
    Targu Mures
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Va propun sa incercati un director nou, linksdirector.ro si eventual sa va impartasiti parerile aici.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.115
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de snookfan Vezi Post
    Va propun sa incercati un director nou, linksdirector.ro si eventual sa va impartasiti parerile aici.
    Eu iti propun sa nu mai fii nesimtit. Daca nu stii de ce o spun, esti, iar daca stii de ce o spun, tot esti.

ON: E dragut, n-arata rau, dar cum a zis cineva mai sus, s-a cam dus vremea lor (directoarelor). Eu oricum iti urez mult succes cu el!

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. cel mai bun director romanesc
    De domd2u în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 20th May 2009, 16:05
  2. NetPort, un nou director web romanesc
    De florin666 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 13th June 2008, 13:16
  3. Director web romanesc
    De serbanica în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 12