am un nou proiect zonamax ...
- un SEO panel
- un director web
:clap: ZonaMax.NET ;)
Versiune printabilă
am un nou proiect zonamax ...
- un SEO panel
- un director web
:clap: ZonaMax.NET ;)
mai ai de lucru la el, mult. Eu nu mi-as inscrie site-urile in directorul respectiv, nu pare profesional deloc, scuze ca iti zic.
Vezi ca ajunge confirmarea in bulk pe mailurile de gmail.
Ti-am dat un magazin.
Ups, pt al doilea link trebuie alt cont?
De ce ai pus necesitate de cont?
@1nesco - da
@adi_deg asa este structurat aadvark
Da, un site de maxim interes:
"Va oferim invitatii catre PTZPLACE !
Ce este ptzplace ?
Este un site in care strangi puncte din voturi si comanzi premii , siteul este real uitati o poza cu unele dintre premii(nu este FAKE !!!)"
Nici directorul web nu e prea atragator.
:) E ok. Intr-un fel sau altul directorul web trebuie sa aiba vreun beneficiu, daca nu tocmai monetizare, ca sa-si justifice prezenta.
Altfel... rezista 3-6 luni pana omul muncii isi pierde interesul si pa si la revedere.
Tocmai de aia nu se merita sa pierzi timpu pentru a inscrie site-ul in directoare de astea. Omu se plictiseste de ele si in scurt timp dispar de pe net.
Io stiu? Chit ca nici 10% din toate directoarele web anuntate pe seopedia nu mai sunt active, nu putem spune ca intr-un fel sau altul, la timpul respectiv, nu am beneficiat de ajutorul lor.
fara suparare, cred ca trebuie sa aduci directorul la minim PR2 inainte sa-l promovezi pe un forum unde lumea sigur stie cu ce se mananca linkurile, respectiv care au valoare si care nu :) o sugestie de design: headerul e mult prea mare aproape ca trebuie sa dai scroll in jos ca sa vezi contentul