No hai sa nu descurajam omul, mai ales ca incepe bine, cerand pareri de la oameni care lucreaza efectiv si cam stiu ce rapoarte vor, inclusiv pretul pe care l-ar putea oferi pentru un instrument bun.
No hai sa nu descurajam omul, mai ales ca incepe bine, cerand pareri de la oameni care lucreaza efectiv si cam stiu ce rapoarte vor, inclusiv pretul pe care l-ar putea oferi pentru un instrument bun.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Seo Tehnic
Mi se spunea 1nesco
Nu ai de ce sa-mi multumesti. Si eu stiu ca se pot face multe, mai ales ca am avut onoarea sa cunosc un programator de exceptie care mi-a demonstrat ca "se poate programa orice". Probelma e insa de monetizare, marketing...
Spre deosebire de amicul de la SEO Radar, care in loc sa raspunda la intrebari a inceput sa scormoneasca prin siteurile celorlalti, tu vad ca ai inceput bine, cu ceea ce se poate numi un prim studiu de piata.
Iti recomand sa ceri pareri si pe alte site-uri de specialitate, forumuri, grupuri yahoo... si sa aduni toate opiniile, dupa care sa treci la sondaje pentru a stabili prioritatile.
Ca aplicatia va fii disponibila in 3 luni sau 3 ani, tot e bine ca ai inceput.
Mi se spunea 1nesco
Mersi de sfat. Voi incerca sa intreb cat mai multi webmasteri.
Intradevar , partea de branding, promovare si mai ales monetizare va costa cel mai mult, asta nu inseamna ca nici dezvoltarea nu va costa o gramada de bani.
Momentan am domeniu, strang idei, le pun pe foaie si imi fac o parere. Cand simt eu ca trebuie sa actionez, atunci o voi face.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Si nu doar webmasteri.
De regula prin webmaster se intelege o persoana cu mai multa experienta.
Uite inca o idee: versiunea "la buton/cutie de viteza automata..." pentru persoane care detin un site dar nu au notiunile minime.
Mi se spunea 1nesco
Google a cumparat in 2005 Urchin, care oferea deja web analytics de ceva ani.
Prețul vehiculat a fost de 30 milioane USD.
De atunci îl tot dezvoltă.
deci n-a costat 10 milioane și nici nu a fost făcut în 2 ani.
Offtopic- mă simt foarte bătrân pentru că știu asta.
cât despre servicii noi de monitorizare web: astăzi majoritatea webmasterilor știu că scopul lor principal este de a aduna date despre căutările efectuate pe google în siteurile monitorizate.(nu mai dezvolt, se știe la ce mă refer)
adică nu s-ar înscrie decât exact siteurile de manele și IDuri.
Si nu ti-e tot una ca vede google orice miscare a ta sau ca vede alt traffic monitor? Mi se pare absurd ce zici, e ca si cum ai spune "daca s-a inventat analitycs, altul nu mai poate exista". Cat despre siteurile de manele si id-uri, eu vad in wta, trafic.ro si alte tipuri de siteuri inscrise recent, nu stiu de unde detii aceste statistici.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
n-am zis ca nu poate sa existe altceva, dar gandeste-te ca in timpul in care cei 2-3-4 oameni ai tai ajung la nivelul lui GA ca functii(adica ani de zile), google mai ridica stacheta.
G. te urmareste oricum (stie si de cate ori ai tastat gresit un captcha), dar stii sigur ca nu-si va face siteuri pe baza cuvintelor cheie cu care siteul tau iese in cautari. Poti spune asta si despre orice alt site mic?Si nu ti-e tot una ca vede google orice miscare a ta sau ca vede alt traffic monitor?
si daca ai de ales intre G. care te urmareste oricum, dar pentru care siteul tau conteaza cat un fir de nisip pe plaja, si un site nou nout, tu ce ai alege? Exact!
nu-ti spun ca sa te descurajez, din partea mea mult succes.
dar eu nu m-as baga in asa ceva, din multe motive. sau as alege sa concurez intr-o nisa gen feedjit.com
In primul rand, toti cei care au inceput ca proiectul nu este viabil , va aflati off topic, si chiar daca edy a precizat lucrul acesta ati continuat. Mi se pare pur si simplu ... de fapt nu mai zic nimic ...
O chestie care mi-a trecut acum prin cap :
Ai la referee keywords, mi-ar placea sa-mi spuna si pozitia in google (sau yahoo sau de unde vine cautarea) pe cuvantul cheie respectiv. Sper ca ai inteles la ce ma refer.
Voi veni cu mai multe sugestii cand ma gandesc la ce mi-ar lipsi.
Am vazut zilele trecute un serviciu asemanator, linkul catre acesta era in semnatura unui user, nu mai retin exact dar mi se pare ca nu era pe forumul acesta. Nu avea prea multe siteuri inregistrate, iar care erau acolo nu erau cine stie ce.... iar datele lasau de dorit, doar vizite, afisari, browsere, culori, si alte chestii neinteresante. Vroiam sa vad cautarile la siteuri :d dar... nimic.
Nu uita sa iei in calcul ca vei avea nevoie de un host destul de puternic, fiecare afisare de pe unul din siteurile inscrise la tine se va salva in baza de date. Scriptul trebuie 'optimizat' la greu ca sa nu ramana in pana la orele de varf. O sugestie... sa-ti poti upgrada contul la premium cu plata prin SMS cu facilitatea (una din ele) sa poti vizualiza keywordurile de pe toate siteurile, ceva identic cu trafic/tools. Asta cred ca ar atrage cativa useri si un mic profit pentru tine.
Daca nu oferi ceva ca sa atragi nu vad rostul... intrebarea este 'ce?'asta trebuie sa afli tu :p
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)